Bedst i Testland
En GPS til pendleren og chaufføren.
Garmin NuviCam LMT-D er en rigtig god GPS. Med indbygget kamera, som optager video og holder øje med at du ikke køre galt får man meget for pengene. Med indbygget dataforbindelse, gratis opdatering af kort og trafikinformation er der meget at holde af. Er du ofte på vejen, vil vi klart anbefale Garmin NuviCam LMT-D.
Rutevejledning9
Brugervenlighed9.5
Ekstra funktioner10
Lydkvalitet9
Læser Bedømmelse5 Stemmer4.9
God navigation
Indbygget trafikinformation
Kamera til optagelse af kørsel
Automatisk opdatering af kort
God og hurtig brugerflade og interface
Løber relativt hurtigt tør for strøm
9.5
Samlet Score
Set til ca. 2650 Kr. ved følgende forhandlere

Garmin NuviCam LMT-D GPS Navigation Test.

Garmin har med deres NuviCam indbygget er kamera i deres navigation. Er Garmins plan at omdanne deres GPS enheder til smartphones i fremtiden eller hvad er meningen? Det finder vi ud af her.

Hvad er Garmin NuviCam for en størrelse?

Garmin NuviCam LMT-D er en af topmodellerne i Garmins store række af GPS navigation. GPS’en har en 6 tommer skærm, med masser af ekstra funktioner. Der er et kort over hele Europa indbygget, som automatisk bliver opdateret resten af GPS’ens levetid. Garmin NuviCam LMT-D har også indbygget trafikinformation, som også bliver opdateret gratis i resten af enhedens levetid. GPS’en sidder i en magnetisk holder på forruden, som er nem at sætte fast og tage af. Nå ja. Garmin NuviCam LMT-D har også et indbygget kamera.

Hvad bruges kameraet til i NuviCam?

Kameraet, som sidder på bagsiden og filmer ud af forruden, bruges til flere forskellige ting. Kameraet optager din køretur. Hvis du skulle køre galt har du derfor bevis på hvad der skete. Hvis en bil f.eks. kører ud foran dig, kan du med Garmin NuviCam LMT-D bevise at det ikke var dig, som gjorde noget forkert. NuviCam laver derfor optagelser, som kan være meget nyttige over for forsikringen og politiet, hvis uheldet skulle være ude. Kameraet bruges også til at advare dig, hvis du kommer for tæt på den forankørende. Det giver dig også advarsler, hvis du umotiveret skulle ændre kørebane på motorvejen. Garmin NuviCam LMT-D har derfor en masse sikkerhedsmæssige funktioner, som kan redde dit liv. Som en sidste funktion, vises kameraets billede på skærmen, når du nærmer dig din destination. På skærmen viser Garmin NuviCam LMT-D dig præcist hvor adressen er du har indtastet. Slut er det med at lede febrilsk efter husnumre og dørtal.

Er navigation og brugervenlig god?

Ja. Garmin er godt kendt for sin brugervenlige navigation. Det er let at finde rundt, og skærmen er følsom og taktil som en iPhone. GPS’en er tilmed hurtig til at starte en ny rute, og den indbyggede trafikinformation er effektiv til at foreslå nye ruter, hvis en trafikprop venter forude. Det eneste minus vi kan finde ved NuviCam er en meget kort batterilevetid. NuviCam skal næsten altid tilsluttes strøm i bilen. Man kan også snakke til Garmin NuviCam LMT-D, men det er ikke altid det virker lige perfekt.