Bedst på Budget
En stærk Chromebook til en stærk pris.
Hvis man vælger Toshiba Chromebook 2 med Fuld HD skærm kan man forvente at købe en af de bedste chromebooks på markedet. Den kan ikke matche Dell’s Chromebook 13 på byggekvaliteten, men på næsten alle andre parametre er det en fremragende Chromebook som vi kun kan anbefale.
Byggekvalitet7.5
Ydeevne8.5
Skærm10
Batteri8
Keyboard/Trackpad8
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Let og tynd
Godt tastatur
God skærm
Lange batterilevetid
Byggekvaliteten kunne være bedre
8.4
Samlet Score
Set til ca. 2600 Kr. ved følgende forhandlere

Toshiba Chromebook 2 Test.

Toshiba er sjældent et navn man forbinder med høj kvalitet, innovation eller design. For nogle år siden lavede Toshiba en Chromebook. Den var ej heller særlig høj kvalitet, innovativ eller godt designet. Det har Toshiba ændret på med efterfølgeren Toshiba Chromebook 2. Vi har været igennem et hav af test og anmeldelser for at finde ud af hvor god den prisstærke Toshiba Chromebook 2 er.

En Macbook Air i plastik.

Hvis man udelukkende studerer designet af Toshiba Chromebook 2 ligner den en Macbook Air påfaldende meget. Faktisk er Toshiba’s åbenlyse design tyveri en god ting. En Macbook Air er en super lækker, tynd, let og mobil bærbar. Hvor Apple har udført deres Macbook Air i aluminium, har Toshiba valgt plastik. Det har to effekter. Det holder prisen i bund, men desværre også kvaliteten. Tager man Toshiba Chromebook 2 op, kan man hurtigt mærke og høre, hvordan hele bærbaren flekser en smule. Byggekvaliteten er i det hele taget langtfra hvad man finder på et af Apple’s produkter. Man kan dog ikke komme udenom at det er en pænt designet Chromebook.

Fortæl mig om dine stærke sider.

Toshiba Chromebook 2 kan fåes med både en HD skærm og en Full HD skærm. Her vil vi klart anbefale at gå efter Full HD skærmen med en opløsning på 1920×1080. Det er en super skarp skærm med gode farver og høj lysstyrke. Her er der mange Chromebooks som kunne lære noget. Tastaturet er også en positiv overraskelse. Der er god feedback og føling med tasterne, som tilmed er baggrundsbelyst. Det er en chromebook, som vil egne sig godt til at skrive lange rapporter på. På den baggrund egner den sig godt til studerende.

Toshiba har lavet et samarbejde med Skullcandy, som leverer lyden til Chromebook 2. Det er endt med et overraskende godt resultat. Selvom man ikke kan sammenligne lyden fra denne Chromebook med selvstændige højttalere, er det alligevel imponerede hvor god lyder der kommer ud af Toshiba Chromebook 2. Hvor Toshiba Chromebook 2 for alvor imponerer er batteriet. Den kan kører i omkring 8 timer på en opladning. Virkelig imponerende og brugbart aspekt på en bærbar.

Hvordan har du det med støj og varme?

Toshiba har udstyret deres Chromebook 2 med en Celeron processor. Den er ikke vanvittig hurtig, men med Chrome OS behøver den ikke mere. Den føles aldrig langsom eller sløv. Da det ikke er den hurtigste processor, laver den heller ikke særligt meget varme. Faktisk så lidt at Toshiba kunnet undlade at installere en blæser i bærbaren. Toshiba Chromebook 2 er derfor altid stille og kølig.