Bedst på budget
En af de klart bedste GPS’ere på markedet.
Garmin Nuvi 2597LMT er en rigtig god GPS. Den har et godt kort, som kan opdateres, er meget brugervenlig og er hurtig til at finde vej. Hvis du er på vej ud i Europa eller mangler rutevejledning herhjemme vil vi klart anbefale Garmin Nuvi 2597LMT.
Rutevejledning8
Brugervenlighed8.5
Ekstra funktioner5
Lydkvalitet8
Læser Bedømmelse17 Stemmer4.8
Hurtig og nem at bruge
Kort over hele EU som opdateres
Kan modtage trafikinformation
Smartphone er nødvendig for at modtage trafikinformation
7.4
Samlet Score
Set til ca. 1200 Kr. ved følgende forhandlere

Garmin Nuvi 2597LMT GPS Navigation Test.

Garmin Nuvi 2597LMT er en af de mest populære navigations systemer fra en af de bedste GPS producenter på markedet. Garmin Nuvi 2597LMT har en 5 tommer skærm og en masse spændende funktioner. For at se hvor god den er har vi været igennem utallige tests og anmeldelser af GPS’en for at se om den kan anbefales.

Navigation og vejledning.

Garmin Nuvi 2597LMT er fremragende til at finde de bedste ruter til din destination. Den er konsistent hurtig til at finde din position, oprette en ny rute og eventuelt finde alternative ruter, om nødvendigt. Det medfølgende kort dækker hele Europa og kan opdateres gratis for altid. Opdateringen er tilmed meget let, hvis man ser bort fra de uendeligt lange betingelser man skal acceptere.

Er det nemt at finde en ny destination?

Ja, Garmin Nuvi 2597LMT er meget brugervenlig. Den simple brugerflade, gør det nemt hurtigt at finde en ny destination og starte rutevejledningen. Det er let at læse den 5 tommer store skærm, som ikke giver særligt meget genskin i direkte sollys. Skærmen deles typisk op i to, så man kan se hvor man befinder sig, samt vejledning til hvor man skal placere sig på vejen, næste gang man skal foretage en manøvre. GPS’en fortæller dig også, hvis du kører for hurtigt, som kan spare mange fartbøder fra fartfælder.

Højttaleren er tilmed relativ stor, og gengiver tydeligt instruktioner på ruten. Hvis man tilkobler Garmin Nuvi 2597LMT til sin smartphone, kan GPS’en tilmed trække trafikinformationer ned fra internettet.

Har Garmin Nuvi 2597LMT nogle ulemper?

GPS’en har behov for et startpunkt, hvilket kan virke lidt underligt, da den kan se hvor man befinder sig. For at modtage trafikinformationer er en kompatibel iPhone eller Android telefon nødvendig. Hvis ikke man har sådan en skal man anskaffe en separat modtager. Derudover vil vi påpege at GPS’en har et godt batteri, som holder længere end mange andre.