En GPS til globetrotteren.
TomTom Go 6100 er GPS’en til at ende alle GPS’er. Den er lidt dyr, men med gratis dataforbindelse og kort over hele verden kan der argumenteres for den høje pris. Den er let at bruge, har tydelig lyd og er hurtig til at finde nye og alternative ruter. Hvis du ofte er på farten og rejser rundt i hele verden er TomTom Go 6100 klart et valg for dig.
Rutevejledning9
Brugervenlighed9.5
Ekstra funktioner9
Lydkvalitet9
Læser Bedømmelse24 Stemmer3
Kort til hele verden
Gratis dataforbindelse med trafikinformation
Automatisk opdatering af kort
God og hurtig brugerflade
Tydelig højttaler
Lidt dyr
9.1
Samlet Score
Set til ca. 2700 Kr. ved følgende forhandlere

TomTom Go 6100 GPS Navigation Test.

TomTom er en af de største producenter af GPS Navigation til bilen. Her har vi set nærmere på deres topmodel TomTom Go 6100.

Hvad kan TomTom Go 6100?

TomTom Go 6100 er en GPS med en 6 tommer trykfølsom skærm. Den har indbygget kort over hele Europa, som kan opdateres gratis for evigt. Man kan også installere andre kort fra hele verden, hvilket også er gratis. Selve skærmen tilkobles ophænget i forruden ved hjælp af en magnet, som gør det meget let at sætte den fast og tage den af igen. TomTom Go 6100 har også stemmestyring, så du kan snakke til GPS’en for at sætte en ny destination. Go 6100 har også indbygget trafikinformation. En dataforbindelse, som medfølger og som virker over hele verden, gratis – for altid.

Hvor god er TomTom Go 6100 til at finde vej?

Den er ganske glimrende. GPS’en er meget hurtig til at planlægge en rute og starte sin navigation, når du har indtastet en destination. Den er også meget hurtig til at tilpasse sin rute, hvis du skulle have kørt ud af den forkerte vej. Brugerfladen er super simpel og let at bruge. Grafikken er let at læse og se. Lydkvaliteten er også glimrende. TomTom Go 6100 har en god og tydelig udtale, som kan høres på de mest støjende motorveje.

Den indbyggede trafikinformation er virkelig god og nyttig. GPS’en holder selv øje med eventuelle køer eller uheld, og foreslår selv alternative ruter, som er hurtigere imens du er på farten. Med en konstant dataforbindelse opdateres kort automatisk, og det er derfor ikke noget man skal bekymre sig om.

Er der nogle dårlige sider af TomTom Go 6100?

Stemmestyringen er ikke på dansk, så du skal have en god engelsk udtale for at enheden kan forstå dig. Batteriet holder i under to timer, så den skal have adgang til en oplader.