Bedst på Budget
Bedste projektor til laveste pris.
BenQ W1070+ er en super god projektor til en lav pris. Den laver et godt og skarpt billede og den har 3D, som fungere over forventning. Det er ikke den bedste projekter på markedet. Langtfra. Men med et så godt billede for prisen, er den meget konkurrencedygtig, og får en klar anbefaling herfra.
Billedkvalitet8.5
Brugervenlighed7
Input/output6
Støj7.5
Læser Bedømmelse3 Stemmer6.4
Rigtigt meget projektor for pengene
Pænt billede og opløsning
Sparsomt med forbindelser
7.3
Samlet Score
Set til ca. 6300 Kr. ved følgende forhandlere

BenQ W1070+ Projektor Test.

Er du på udkig efter en projektor, men vil undgå at tage lån i huset for at skabe en ægte hjemmebio oplevelse? Så er BenQ W1070+ måske noget for dig. Det er en projektor, som er pakket med ydelse for meget små penge. Full HD opløsning og 3D? BenQ W1070+ projektoren levere det hele. Vi har samlet tests og anmeldelser af projektoren, for at se hvor meget man får for den lave pris.

Overraskende godt billede.

BenQ W1070+ starter med at overraske med et fremragende billede. Der er smæk på farverne og bevægelser er meget flydende. Der er ikke den forsinkelse i bevægelse, som man nogle gange ser på både billige projektorer og fladskærme. Der hvor BenQ W1070+ projektoren kommer lidt på prøve er ved mere naturlige gengivelser af billedet. De røde farver er lidt for eksponerede og hudfarver har derfor en lidt unaturlig tone. Overordnet er billedet dog godt og behageligt at se på. En af projektorens stærke sider er mørke nuancer. Objekter fremstår tydeligt og skarpt i meget mørke scener og til en så lav pris, får man virkeligt meget for pengene.

God 3D oplevelse.

BenQ W1070+ er en 3D ready projektor. Desværre er 3D briller ikke inkluderet med projekteren, men skal købes separat. De kan findes her til omkring 500 kr stykket. Selve 3D oplevelsen er fremragende. Projektoren kan skabe et godt og dybt billede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med brillerne på, står billedet stadigt skarpt i 3D, hvilket er endnu et plus i forhold til prisen.

Fornuftig byggekvalitet.

Projektoren er forholdsvis let, med en vægt på 2,75 kg, men samtidig rimelig godt sat sammen. I forhold til forbindelser har BenQ W1070+ to HDMI indgange og andre diverse analoge inputs. Projektoren er derudover kompatibel med BenQ’s trådløse teknologi. En trådløs HDMI teknologi, som gør dig i stand til at placere resten af dit AV udstyr længere væk fra projektoren. Du kan finde det trådløse udstyr til projektoren her.