Bedst i Test
En af de bedste projektorer på markedet.
Sony forbløffer med deres VPL-HW65ES. Det er en projektor som laver et af de bedste billeder til under 20.000 Kr. Den gengiver film med fantastisk skarphed og præcision. Selv i 3D er billedet tydeligt og har masser af lys. Det er en projektor som selvsikkert kan erstatte turen til den lokale biograf. HW65ES får den højeste anbefaling herfra.
Billedkvalitet10
Brugervenlighed9
Input/output7
Støj10
Læser Bedømmelse3 Stemmer4.1
Vanvittigt flot billede
Støjer minimalt
God brugervenlighed
Den er ikke ligefrem gratis
9
Samlet Score
Set til ca. 26.500 Kr. ved følgende forhandlere

Sony VPL-HW65ES Projektor Test.

Sony har med deres HW65ES opnået prisen for bedste projektor 2015 ved britiske What HiFi. Der er dermed lagt op til at Sony’s bud på en top projektor er med blandt toppen. Vi har set nærmere på What HiFi’s anmeldelse samt andre tests af projektoren for at se om projektoren kan anbefales til den relativt høje pris.

Billedkvalitet der rivaliserer biografen.

Når man starter med at sætte Sony HW65ES op kan man godt blive lidt forvirret eller måske forundret. Der er “kun” to HDMI indgange på projektoren og linsen til at indstille fokus er lidt svær. Alt er glemt når man første gang sætter en Blu-Ray på, hvor man ser et billede ud over det sædvanlige. Billedet er klart, skarpt, detaljeret og gengiver nogle meget naturlige farver. På billedkvalitet når Sony nemt op på Panasonic PT-AT6000E. En projektor der opnår et af de bedste billeder på markedet. Faktisk må vi konkludere at Sony HW65ES har et endnu bedre billede end Panasonic’s topmodel.

3D uden støj.

Hvis man tager de medfølgende (to styk) 3D briller på kan man endnu engang forvente at blive forbløffet over kvaliteten af projektoren. Hvor man ofte kan opleve at billedet bliver mørkt ved at tage et par 3D briller på, forbliver billedet lysstærkt og skarpt når man ser 3D. Det er i sandhed en reel rival til den lokale biograf. 3D ses uden forvrængninger eller støj i billedet. Når vi snakker om støj er det endvidere forbløffende hvor lidt støj HW65ES laver. Den skal lige have lidt luft når man tænder den, men herefter forstummer projektoren til næsten ingenting.