Kompakt Bose system.
Bose Cinema 15 Home, er et lækkert surround system. Det er et af de mest kompakte på markedet med en soundbar som ingenting fylder. Det levere en god lyd, og er du tilhænger af Bose vil du ikke blive skuffet ved at tilslutte systemet til dit TV.
Lydkvalitet7.5
Brugervenlighed6.5
Subwoofer7
Forbindelser4
Læser Bedømmelse5 Stemmer2.9
Kompakt design
Udemærket subwoofer
Let opsætning
Ikke imponerende lyd
Dyr i forhold til ydelsen
6.3
Samlet Score
Set til ca. 4700 Kr. ved følgende forhandlere

Bose Cinemate 15 Home Soundbar Test.

Bose har længe været kendt for deres brugervenlighed, design og høje lydkvalitet. Det er en virksomhed, som har et meget stærkt brand, og som har fundet interesse i markedet for soundbars. Vi har kigget på soundbar test og anmeldelser på internettet for at se om Bose kan følge med JBL, Sony og Samsung.

Kompakt design.

Som på deres store surround anlæg har Bose gjort deres bedste for, at gøre soundbaren så kompakt som muligt. Det gør at den fylder meget lidt i landskabet, og næsten kan gemmes væk, hvis det ønskes. Indeni gemmer der sig 4 af Bose’s små højttaler enheder. De arbejder sammen med den store Acoustimass subwoofer, for at producere et helstøbt lydbillede. Baren er lavet i plastik med metal-net på fronten.

Overraske som kun Bose kan.

Når man skruer op for en film, er det faktisk imponerende hvor godt Cinemate 15 lyder. Der kommer masser af lyd ud af den lille højtaler. Lyden er meget klar og tydelig, men i forhold til nogle af konkurrenterne levere systemet et tydeligt kompromis mellem diskant og mellemtone. Subwooferen følger dog rigtigt godt med, og lyder sjældent overbelastet. I hver ende af soundbaren sidder en højtaler, som hjælper til at skabe en surround fornemmelse. Det bliver aldrig det samme som et rigtigt 5.1 setup, men det hjælper til en bedre oplevelse end fladskærmen kan levere.

Let opsætning med få forbindelser.

Bose Cinema 15 Home er meget let at installere. Der er dog kun et begrænset udvalg af forbindelser på baren, hvor du helst skal have en optisk forbindelse i dit TV. Subwooferen forbindes med et lidt gammeldags analogt stik, som kun virker inden for Bose familien. Derudover er det begrænset med forbindelser til systemet. Hvis du kun skal bruge anlægget til lyd fra fjernsynet kan det dog sagtens bruges.