Bedst i Testland
En værdig testvinder.
Vi kan godt forstå at Tænk godt kan lide JBL SB400. Det er en super lækker soundbar med masser af god detaljeret lyd, som gør Vild Med Dans eller søndagsfilmen til en meget bedre oplevelse. Den får en varm anbefaling herfra.
Lydkvalitet9.5
Brugervenlighed7
Subwoofer9
Forbindelser8
Læser Bedømmelse4 Stemmer4.5
Knaldhamrende god, detaljeret og dyb lyd
Fremragende subwoofer
Nok forbindelsesmuligheder for de fleste
Fylder en smule i landskabet
9
Samlet Score
Set til ca. 4500 Kr. ved følgende forhandlere

JBL Cinema SB400 Soundbar Test.

JBL har længe været et mærke man forbinder med god lyd. Med SB400 vil JBL ind på markedet for Soundbars, hvor et elegant design er lige så vigtigt som lyden. Vi har samlet soundbar test og anmeldelser for at se hvordan JBL klarer opgaven.

En dansk testvinder.

Forbrugerrådet Tænk har kåret JBL SB400 som en testvinder i deres egen test af soundbars. Det giver allerede en god start. Ser man på designet er det ganske godt. Selve baren er ikke den tyndeste på markedet, men den er ganske stilren. Den føles også dejligt tung og solid. Det er heller ikke så mærkeligt da der gemmer sig 6 højtalere i den, plus en masse forskellige forbindelsesteknologi. Subwooferen er et ordentligt bæst på 10,5 kg. Den fylder en del i landskabet, og må derfor gerne gemmes lidt væk.

Godt udvalg af inputs.

På nogle Soundbars er der kun én HDMI indgang, men på JBL SB400 er der tre. Et af dem er med ARC (Audio Return Signal). Har din fladskærm en tilsvarende HDMI port med ARC, kan højtaler og TV arbejde rigtigt godt sammen. Der er også en optisk indgang, 3,5 mm jack stik og bluetooth. Bluetooth er specielt nyttigt, da du kan bruge Bluetooth til at afspille musik fra din smartphone eller tablet.

Overraskende meget lyd.

Når du fyrer op for JBL SB400 kommer der gang i den. Soundbaren tilbyder en åben og fyldig lyd, som nemt kan spille op i en stor stue. Subwooferen komplimentere soundbaren rigtigt godt og viser autoritet uden konstant at få vinskabet til at ryste. Sættet spiller med en rigtig god balance. Et tip til brugen er at sikre at soundbaren står på den rigtig indstilling. Inde mellem HDMI portene er der gemt en lille knap, som bestemmer om soundbaren er placeret på en væg eller et bord. Er den ikke rigtig indstillet kan lyden hurtig blive dårligere.

Noget af det eneste negative om JBL SB400 er nok fjernbetjeningen. Den er ikke noget specielt, men udfører dog basale opgaver, som lydjustering ok.