Soundbar med ægte surround.
Philips Fidelio B5 har med sine to aftagelige højttalere mulighed for at tilbyde en ægte surround oplevelse. Det er et meget innovativt system, som levere en af de bedste oplevelser i klassen, og som virkelig fortjener din opmærksomhed. Vi giver systemet en varm anbefaling herfra.
Lydkvalitet8
Brugervenlighed8
Subwoofer6
Forbindelser9
Læser Bedømmelse1 Stem5.8
Aftagelige baghøjttalere for bedre Surround Sound
Godt med forbindelsesmuligheder
God integration med Philips TV
Aftagelige højttalere skal oplades og har ikke den bedste lyd
7.8
Samlet Score
Set til ca. 4800 Kr. ved følgende forhandlere

Philips Fidelio B5 Soundbar Test.

Philips har i mange år lagt stor vægt på lyden i deres TV. Man finder ofte rigtig gode højtalere i Philips fladskærme, men de har selvfølgelig også produceret en række soundbars, som løfter niveauet endnu højere op. Vi har taget et kig på soundbar tests og anmeldelser for at se på deres ny Fidelio B5.

Innovation af soundbaren.

Med Fidelio B5 har philips brugt mange ressourcer på at videreudvikle den traditionelle soundbar. Philips har derfor udviklet Fidelio B5 med 2 aftagelige højttalere. De sidder i hver sin ende af soundbaren, og kan afkobles. Herefter kan de placeres rundt i lokalet og skabe et 4.1 anlæg (4 højttalere og 1 subwoofer). Med genopladeligt batteri kan baghøjtalere spille i omkring 10 timer. Herefter sætter man dem tilbage i soundbaren, hvor de hurtigt bliver genopladt. Det en super smart og innovativ løsning.

Som en ekstra funktion, kan de to selvstændige højtalere tages med og fungere som selvstændige bluetooth højtalere sammen med en smartphone eller tablet. En super fed ekstra funktion.

Design og lyd.

Design på Fidelio B5, er stilrent og minimalistik. Baren er lang, flad og oval, men gemmer på to 3” og to “Ferro-fluid” diskanthøjttalere. De giver en fornuftig lyd og ser samtidig godt ud. Subwooferen er en af de mest kompakte på markedet, og kan derfor placeres rigtig mange steder. Det er næsten selvsagt at philips Fidelio B5 levere den bedste surround oplevelse i klassen. Med to mobile baghøjtalere skabes et stort og inddragende lydområde. De to satellit enheder har indbygget teknologi, som gør at de hele tiden ved hvor de befinder sig i forhold til soundbaren. De kompensere derfor selv, hvis de ikke placeres nøjagtigt lige langt fra soundbaren, hvilket hjælper til at skabe en gennemført surround lyd.

Forbindelser og brugervenlighed.

Philips Fidelio B5 har både HDMI porte, optisk indgang, coax, jack stik og bluetooth. Den har også NFC, hvilket betyder at du kan holde din smartphone op imod soundbaren, hvorefter den automatisk skaber forbindelse. Brugervenligheden er generelt rigtig god.