Bedst på Budget
Diskret soundbar med glimrende lyd.
Philips HTL3142S er ikke ligeså innovativ som produkter fra Philips Fidelio serien. Til gengæld leverer den en fremragende lyd til brug i dagligdagen. Den er let at forbinde, bruge og har alle de forbindelses standarder man kan forvente. HTL3142S vil være en god følgesvend til ethvert TV og findes til en stærk pris.
Lydkvalitet7
Brugervenlighed8
Subwoofer7.5
Forbindelser7
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Fornuftig lydkvalitet
Billig i indkøb
God brugervenlighed
Ikke overbevisende Surround Sound
7.4
Samlet Score
Set til ca. 1600 Kr. ved følgende forhandlere

Philips HTL3142S Soundbar Test.

Som du kan læse i vores anmeldelser af Philips Fidelio E5 og B5 er Philips gode til at innovere på markedet for soundbars. De har dog også et traditionelt produkt på markedet, som er Philips HTL3142S. For at se om den er ligeså god som konkurrenterne og alternativerne fra Philips har vi set på anmeldelser og tests af soundbaren for at holde dig informeret.

Traditionelt underspillet design.

Philips HTL3142S har et efterhånden traditionelt udseende. Det er en lang soundbar i sølv med metalgitter på hver side og et sort display i midten. Subwooferen til systemet er temmelig stor og kluntet og ikke specielt sexet at se på. Den må gerne gemmes lidt væk. Derudover medfølger en fjernbetjening, som er klassisk Philips design. Ønsker man at spille musik fra en MP3 afspiller, smartphone eller tablet er fjernbetjeningen praktisk, men til almindeligt TV er den lidt overflødig.

Fornuftig og fyldig lyd.

Den kluntede subwoofer kommer til sin ret når du sætter et actionbrag på stuealteret. Der er rigtig god dybde i lydbilledet og man skal skrue meget højt op før subwooferen begynder at halte efter. Soundbaren simulere surround sound, men ikke på særlig overbevisende maner. Man skal koncentrere sig meget for at fornemme at der også kommer lyd bagfra. Det er primært fordi at soundbaren fungere som en rigtig god center og stereo højttaler. I en serie som Homeland er dialog klar og tydelig og efterårets vinde, som suser igennem træerne i Washington DC har tydelige nuancer. Selvom HTL3142S ikke kan efterleve påstanden om et surround alternativ er den alligevel en fornøjelse at høre.