Soundbaren til den indretnings bevidste.
Samsung HW H600 er en interessant og innovativ soundbar. Den er udformet som en plade, hvor man stiller sit TV på og tilføre utroligt meget detalje og dybde til lyden selvom der mangler en subwoofer. Manglen på netop subwooferen gør at indretningen af soundbaren bliver lettere og det er helt sikkert interessant for mange. H600 er en spændende løsning til en attraktiv pris.
Lydkvalitet6
Brugervenlighed8
Subwoofer5
Forbindelser8
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
En meget diskret soundbar
Godt bygget
God brugervenlighed
Lyden er lidt "flad"
6.8
Samlet Score
Set til ca. 2000 Kr. ved følgende forhandlere

Samsung HW-H600 Soundbar Test.

Samsung er verdens største TV producent, men ikke engang de kan få højttalere i en fladskærm til at give en stor lydoplevelse. De er derfor også rigtig store indenfor lydbjælker. Samsung producere en lang række forskellige soundbars, men har ligesom Philips og Sony forsøgt at innovere på markedet. Samsung H600 er en af disse innovationer, som går efter et helt specifikt segment på markedet. Folk som vil have god og fyldig lyd, uden en subwoofer i stuen.

Stor flade, mange højttalere.

Samsung kalder ikke H600 for en soundbar, men derimod en soundplate. Det en lydplade, som man kan stille sit TV på. Med en bredde på 73,5 cm og en dybde på 36,5 cm, kan de fleste Samsung TV stå på deres medfølgende fod på lydpladen. Da lydpladen kun er 3,5 cm høj er det en af de mest diskrete soundbars på markedet. Den ligner heller ikke en rigtig soundbar. Bar en plade som dit TV står på. Inde i pladen sidder angiveligt seks højttalere. fire som tager sig af diskant og mellemtoner og to som tager sig af de dybe toner. Disse to erstatter en subwoofer, og sådan en følger som sagt ikke med til systemet. I alt giver det et 4.2 system, som er en stor erstatning til traditionelle højttalere i et fladskærms TV.

Fornuftig lyd til et kompromis.

Samsung H600 er og bliver et kompromis. Uden en subwoofer vil lyden aldrig blive lige så dyb, som de bedste soundbars med en ekstern subwoofer. Når det er sagt er denne soundplate langt at foretrække i forhold til almindelige højttalere i en fladskærm. Der er langt mere klarhed, dynamik og dybde i lyden end man ellers ville opleve. Som et kompromis er H600 derfor en interessant samarbejdspartner til en fladskærm.

Rigeligt med forbindelser.

Samsung HW H600 har masser af forbindelser. Der er 2 HDMI, et jackstik (AUX), en optisk indgang og et USB stik. H600 har også Bluetooth, og en trådløs forbindelses teknologi ved navn TV Sound Connect, som kan forbinde trådløst med et moderne Samsung TV. En lækker feature, som gør opsætningen og tilslutning nem, uden at tilføre for mange ekstra ledninger.