En stærk pakke.
Samsung HW-H751 (H750 er sort) er en lækker og stærk soundbar, som levere en god hjemmebio oplevelse. Det spiller godt af både film og musik, og har du allerede et Samsung TV vil vi klart anbefale denne soundbar.
Lydkvalitet9
Brugervenlighed7
Subwoofer7
Forbindelser8.5
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Har en dejlig lyd til både musik og film
Godt med forbindelsesmuligheder
God integration med Samsung TV
I den dyre ende
7.9
Samlet Score
Set til ca. 3800 Kr. ved følgende forhandlere

Samsung HW-H751 Soundbar Test.

Sammen med deres store samling af TV har Samsung et næsten lige så stort udvalg af soundbars. Vi har set på en af deres bedste for at se om de kan måle sig med deres egne TV. Ved at samle soundbar test og anmeldelser finder vi ud af om Samsung kan hamle op med konkurrencen fra Philips, Sony og JBL.

Kompakt design, stor lyd.

HW-H751 kommer godt fra start. Den kan spille forholdsvis højt og subwooferen hjælper soundbaren godt på vej. Den kan nemt fylde en mellemstor stue op med lyd og har man et Samsung TV i forvejen er der et rigtigt godt samspil. Det eneste vi bed mærke i er en smule støj fra højtalerne når man pauser en Blu-Ray film. I daglig brug hører man dog ikke noget. Der hvor Samsung klarer sig rigtigt godt er ved at skabe en illusion af surround lyd. Den er rigtig god til at sende lyd omkring tilskuerne og det giver plus.

Rigeligt med forbindelser.

Samsung har gjort plads til et par HDMI porte, optisk indgang, jack stik, bluetooth og USB. Har du noget musik liggende på en USB Stik, kan du bare stikke den i soundbaren og så spiller det. Bluetooth er efterhånden at foretrække til musik fra en smartphone eller tablet og denne funktion fungere også gnidningsfrit.

Til både film og musik.

Samsung HW-H751 kan både spille op til hjemmebiografen og musik. Til almindeligt TV er dialogen utrolig klar og subwooferen komplementere de højere toner rigtigt godt. I forhold til designet er selve baren lavet i stilfuldt aluminium. Der er store matte flader, som ikke er alt for opsigtsvækkende. Subwooferen er på 10,6 kg og har en indbygget forstærker på 160 watt. Den kan virkelig flytte noget luft.