Lyd og design fra Sony.
Sony HT-CT780 har både et lækkert design og lækker lyd. Det spiller både detaljeret og højt, og vil være en fantastisk partner til et Sony TV. Det kan findes til en rigtig god pris og får en god anbefaling herfra.
Lydkvalitet7
Brugervenlighed6.5
Subwoofer6
Forbindelser9
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Har masser af forbindelser
God til at spille musik
Stilren og neutral i designet
Ikke en imponerende subwoofer
Ikke så meget knald på Surround sound
7.1
Samlet Score
Set til ca. 2600 Kr. ved følgende forhandlere

Sony HT-CT780 Soundbar Test.

I mange år har Sony fokuseret meget på design af deres produkter. Derfor har deres Soundbars altid være spændende, da det handler ligeså meget om god lyd, som udseende. Vi har taget et kig på soundbar tests og anmeldelser af HT-CT780 for, at se om deres nyeste soundbar klarer sig godt.

Lækkert design.

Sony har igen lavet et produkt som er meget stilrent. Det har store sorte overflader med finish i børstet stål. Selve baren er dækket i sort stof, hvilket har været så stor en succes at Bang & Olufsen benytter sig af samme stil i deres nye højttaler produkter (eller måske er det bare et sammentræf). Under stoffet i midten af baren er der gemt et display, som nærmest på magisk vis lyser når man tænder for fjernsynet. Subwooferen er en stor sort klods. Den er meget minimalistisk og skal egentlig bare gemmes væk.

Lyd med detaljer.

Det er ikke kun designet som er lækkert, det er lyden også. Der er en meget høj detaljegrad og klarhed i lyden. Det får en stille film, med små lyd detaljer til at lyde helt anderledes og meget bedre end nogen indbygget højttaler kan opnå. Når det kommer til større lydscener, kan HT-CT780 også følge godt med. Sammen med subwooferen levere den et stærkt lydbillede, som forbliver kontrolleret selv ved meget komplekse actionscener.

Musik elsker.

CT780 er også rigtig god til musik, hvor man oplever den samme detaljegrad, som ved film. Der er en dejlig klarhed i vokalen og man kan høre enhver streng på guitaren. Når det kommer til forbindelser, mangler Sony’en heller ikke noget. Der er 3 HDMI indgange, et jack stik, optisk lydindgang, bluetooth, NFC og endda en HDMI udgang. Har du et Sony TV i forvejen kan du godt forvente at det spiller rigtigt godt sammen. Fjernbetjeningen er også på et rigtigt højt niveau, og fungere som forventet.