Bedst i Testland
Kongen af tablets.
Apple iPad Air 2 er på mange parametre den bedste tablet på markedet. Den er lavet i et lækkert design. Den er hurtig. Den er let. Den er tynd. Den er brugervenlig. Den har en fantastisk skærm. Den er toppen af poppen.
Skærm9
Brugervenlighed8
Musik8.5
Batteri9.5
Byggekvalitet10
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Holder strøm i lang tid
iOS er stadig en genial brugerflade
Føles som et kvalitetsprodukt
Skærmen er virkelig god
Høj gensalgspris
Prisen er lidt højere end konkurrenterne
Hver opdatering gør den kunstigt langsommere
9
Samlet Score
Set til ca. 3200 Kr. ved følgende forhandlere

Apple iPad Air 2 tablet test.

Efter at Apple lancerede den originale iPad har de ligget i førersædet når det kommer til tablets. Med iPad Air 2 fokuserer Apple på at gøre en bestseller endnu lettere og tyndere. Om det er nok til at forsvare tronen finder vi ud af her. Vi har samlet diverse tablet test og anmeldelser for at finde ud af om iPad Air 2 er noget værd for dig.

Retina skærmen.

iPad Air 2 har en virkelig god skærm. Den har en opløsning på 2048X1536 pixels og er hvad Apple kalder en Retina skærm. Det er en utrolig klar, lysstærk og farverig skærm, som er en fornøjelse at hvile øjnene på. Ligesom den oprindelige iPad er skærmen meget trykfølsom, og det skaber en rigtig god brugeroplevelse.

Opdateret styresystem.

Med iOS 9 har Apple forbedret forskellige aspekter af brugerfladen på iPad. Til iPad Air 2 er multitasking meget brugbart. Du kan nu have 2 app’s åbne ved siden af hinanden. På den 10” store skærm fungere det rigtigt godt. Den intelligente stemmestyring Siri, er også blevet forbedret. “Hun” kan forstå dansk og man kan spørge hende om ret mange ting. Apple Maps og Noter er også blevet opdateret og fungere langt bedre end førhen. Watch Full Movie Streaming Online and Download

Let som luft.

Apple iPad Air 2 er både let og tynd. Som navnet peger på har det været et centralt fokus område for Apple i udviklingen af iPad Air 2. Langt hen ad vejen er det også lykkedes. Det er et super lækker produkt at holde og vejer kun 478 Gram. Mindre end en pakke magarine. Selvom den slanke krop betyder et mindre batteri, er indmaden optimeret til at bruge mindre strøm, og iPad Air 2 holder derfor batteri i lang tid ad gangen. Omkring 10 timer.