Bedst i Testland
På niveau med iPad.
Sony’s Xperia Z4 er helt klart på niveau med iPad Air 2 og ligger således i toppen af tabellen. Med god byggekvalitet, som gør den både let og vandtæt, hurtig hardware og et alsidigt styresystem, har Z4 fortjent at ligge nummer ét i kategorien for Android tablets. Det er en overbevisende pakke fyldt med funktioner, som vi klart anbefaler.
Skærm10
Brugervenlighed8.5
Musik7.5
Batteri8
Byggekvalitet9
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Imponerende skærmbillede
Stærk hardware
Højttalere på fronten
Kan arbejde sammen med din PlayStation
Den er ikke helt gratis
8.6
Samlet Score
Set til ca. 4300 Kr. ved følgende forhandlere

 

Sony Xperia Z4 Tablet Test.

Sony har med deres Xperia Z4 gået direkte efter iPad Air 2 og Samsung’s Galaxy Tab S2. Med et stilrent design, masser af hestekræfter og en pris der matcher, har Sony gjort klar til kamp. Vi har samlet diverse tests og anmeldelser for at se om Xperia Z4 i sandhed er en iPad killer.

En fest i pixels og plastik.

Sony har anvendt en skærm i Xperia Z4 med hele 2560×1600 pixels. Det er ret mange, selv for en 10 tommer tablet. Det er faktisk en del højere opløsning end Apple kan mønstre på deres iPad Air 2. Sony Xperia Z4 har derfor en super lækker skærm, med rigtigt gode detaljer og gode farver. Den er ikke langt bedre end de skærme vi finder på Galaxy Tab S2 eller iPad Air 2, men det er sikkert du ikke vil blive skuffet over skærmen på Xperia Z4.

En anden forbedring Sony har gjort er vægten. Den tidligere Xperia Z2 vejede op til 439 gram. Den nye Z4 vejer helt ned til 389 gram. Det en dermed en pæn slankekur og en meget lav vægt for en tablet i denne størrelse.film The Void 2017

Endnu en designmæssig fordel er at Z4 er vandtæt. Du behøver derfor ikke være nervøs for at tage den med ud i regnen, i køkkenet eller i badekaret.

Bluetooth tastatur gør tablet til bærbar.

Til Xperia Z4 har Sony udviklet et tastatur, som fungerer som cover til tabletten. Tastaturet har endda en indbygget trackpad og forvandler på mange måder tabletten til en bærbar computer. Tastaturet forbindes med bluetooth og fungerer overraskende godt. Man skal bruge lidt tid på at vænne sig til tasterne, da de er lidt mindre end på et almindeligt tastatur. Herefter er det en god tilføjelse til en Xperia Z4 tablet.

Arbejder sammen med PlayStation.

Der hvor Xperia Z4 for alvor adskiller sig er den indbyggede kompatibilitet med PS4. Hvis du har lyst, kan du starte et spil fra din PS4 på Xperia Z4. Når du forbinder en controller, har du en kompakt, men ekstrem god skærm at spille på. Du kan endda spille på din tablet, mens andre spiller på TV’et. Det kan også lade sig gøre at bruge tabletten selv som controller, men vi vil ikke anbefale dette. Den bedste løsning er at stille tabletten fra sig og forbinde en controller. På den måde kan man give den gas med GTA, Fifa eller Halo lige hvor man har lyst. Kobler du tilmed et Sony headset i tabletten kan man gøre brug af den indbyggede støjreduktion, som Sony har bygget ind i Xperia Z4.