Bedst i Testland
Den bedste håndstøvsuger til gulvet.
Dyson V6 er den bedste håndstøvsuger til markedet vi har set. Den har en fremragende støvsugeevne og er super brugervenlig. Hvis du er på udkig efter en håndstøvsuger til en lejlighed, er Dyson den bedste på markedet.
Støvsugeevne9.5
Batteri7
Brugervenlighed8.5
Støj6
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Vild sugeevne
Nem at tømme og rengøre
Holder udemærket strøm
Larmer en smule i brug
7.8
Samlet Score
Set til ca. 2200 Kr. ved følgende forhandlere

Dyson V6 Håndstøvsuger Test.

Dyson er den engelske producent af støvsugere, som for alvor har forandret den moderne støvsuger. Med solid britisk innovation har Dyson taget sit poseløse design og skabt en kompakt håndstøvsuger. Denne Dyson V6 er en håndholdt støvsuger som har fået en lang næse. Faktisk er den så lang at den er beregnet til at støvsuge gulve med på lige niveau med en traditionel støvsuger. Spørgsmålet er om den overhovedet kan klare så omfattende en opgave?

Overraskende god sugeevne.

Dyson V6 er en håndstøvsuger med overraskende god sugeevne. Takket være Dyson’s innovative teknologi og i dette tilfælde støvsugerens V6 motor, er sugeevnen fænomenal. På gulvtæppe, trægulv, klinker eller laminat får Dyson V6 det hele med. Den er ikke bare god på alle overflader, men den får også alle former for skidt med op. Dyrehår, sand, støv, der er virkelig smæk på sugeevnen. Der medfølger forskellige sugehoveder, som kan benyttes i forskellige situationer. Blandt andet et langt skaft, som bruges når Dyson V6 agere, som normal støvsuger. I skaftet er der indbygget kost, som drejer rundt og fejer gulvet, samtidig med støvsugningen.

Begrænset batterilevetid.

Som konsekvens af den fantastiske sugeevne, er batterilevetiden forholdsvis kort. Omkring 20 minutter skal man forvente at Dyson V6 er i gang. Hvis man derfor forventer at støvsuge et stort parcelhus med Dyson V6, kan man godt forvente at skulle i opladeren undervejs. En opladning tager omkring to timer og tyve minutter. I forhold til mange konkurrerende håndstøvsugere er det forholdsvis pænt.

Holder godt på skidt og snavs.

Det skal tilføjes at håndstøvsugeren er fremragende til at holde på det skidt den suger op. Dette er et område, som mange håndstøvsugere har problemer med. På Dyson V6 bliver skidt og snavs samlet og sikkert opbevaret i håndstøvsugerens beholder. På bunden af den håndholdte støvsuger er der en lem, som åbner når det er tid til at tømme støvsugeren. Det er super nemt, men husk at gøre det over en skraldespand.

Små forskelle på Dyson V6 serien.

Der er forskellige versioner af Dyson V6. Der er Dyson V6 Animal, V6 Fluffy, V6 Absolute og denne “basis” Dyson V6. De største forskelle er ekstraudstyr og prisen. De er basalt set ens, har den samme gode sugeevne og innovative design. Da rengøringsevnen er næsten ens, vil vi heller ikke anbefale en over de andre. Vi ville gå efter den billigste version og være glad for at have den bedste håndstøvsuger på markedet.