Bedst på Budget
Et overraskende godt alternativ.
Electrolux Rapido ZB5112 er et billigt alternativ til Dyson’s serie af håndstøvsugere. Den er ikke på niveau når det kommer til sugeevne, men den er stadig brugbar i mange sammenhænge og så er den let at håndtere.
Støvsugeevne7.5
Batteri7
Brugervenlighed8
Støj8
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Lav vægt
Rimelig sugeevne
God funktionalitet
Meget håndstøvsuger for pengene
Ikke den kraftigste sugeevne i klassen
7.6
Samlet Score
Set til ca. 600 Kr. ved følgende forhandlere

Electrolux Rapido ZB5112 Håndstøvsuger Test.

Electrolux har længe været tilstede på markedet for håndstøvsugere. Med deres ZB5112 har de forsøgt at lave en håndstøvsuger, som er alsidig, praktisk og stærk. Spørgsmålet er om den kan måle sig med de bedste fra Dyson. Vi finder svaret her.

Traditionelt design møder innovative funktioner.

Electrolux Rapido ZB5112 har hvad vi vil sige er et traditionelt design af en håndstøvsuger. Det er en aflang kasse med en mund i den ene ende og et håndtag i den anden. Det er ikke helt til at tage fejl af. Electrolux har dog tilføjet nogle nye funktioner. Rapido ZB5112 har en myresluger lignende tud, som kan trækkes ud. Mundstykket på håndstøvsugeren bliver derfor længere og kan nå flere steder. Det er på en måde en forlængelse af ens arm, og man kan derfor nå længere med ZB5112 end andre tilsvarende håndstøvsugere.

Knap så innovativ sugeevne.

Rapido ZB5112 er knap så imponerende når det kommer til rå sugeevne. Her står den ikke helt mål med Dysons bedste. Helt uduelig er den dog ikke, og den fanger da langt største delen af støv, hår og fnuller. Når menuen står på sand og cornflakes er Rapido ZB5112 dog knap så effektiv. Den er dog bedre end sine mange søstermodeller, da Rapido ZB5112 er udstyret med et 12 volt batteri.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Småt batteri og lille beholder.

Batteriet på Electrolux Rapido ZB5112 holder i 10-15 minutter. Det er ikke ligefrem prangende, og håndstøvsugeren egner sig derfor bedst til lettere rengøringsopgaver i husstanden. Støvbeholderen er på 0,5 liter og derfor heller ikke den største. Til gengæld gør dette håndstøvsugeren let som en fjer. Du behøver derfor ikke gå til fitness hver dag for daglig brug af Rapido ZB5112.