Bedst i Testland
En af de bedste robotstøvsugere.
Det står klart at Neato D85 er en af de bedste robotstøvsugere på markedet. Med dens smarte design, gode sugeevne og meget brede opsamlingsbørste, giver den konkurrenterne kamp til stregen. Den er klart en af vores foretrukne robotstøvsugere og kommer med den varmeste anbefaling.
Støvsugeevne9.5
Batteri7
Brugervenlighed8
Støj7.5
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
God til at støvsuge
En af de bedste til at komme ud i hjørnerne
God til at navigere og komme rundt over det hele
Ikke noget nævneværdigt
8
Samlet Score
Set til ca. 4200 Kr. ved følgende forhandlere

Neato Botvac D85 Robotstøvsuger Test.

Neato Botvac D85 er en af producentens nyeste robotstøvsugere. Den har dog ikke mistet den kendte Neato D form, ligesom den billigere og simple udgave Neato XV Signature. Neato D85 ligner dog noget, som er kommet ud af en anden tidsalder end forgængeren XV Signature. Den er pænt udført i sort og hvid plast, med en stor blå Neato knap på toppen. Denne “bule” indeholder det patenterede laser guidede navigationssystem, som andre Neato robotstøvsugere. For at finde ud af om D85 er bedre end XV Signature, har vi gennemgået diverse tests og anmeldelser for at finde frem til en konklusion.

Mere af de gode Neato principper.

Principielt er støvsuger funktionen magen til den i Neato XV Signature. Der er bare mere af det. Det vil sige at børsten, nu er bredere og dækker et større areal. Den går næsten helt ud til væggen. For at sikre at D85 får alt med har Neato installeret en lille og kompakt sidebørste. Den har nogle forholdsvis stive og korte børster, som ikke bare pisker støv og fnuller op, men fanger det, som den primære børste ikke får med. Ligesom på XV er det et godt princip og D85 scorer således højt på støvsugeevne. Der er endvidere en alternativ børste med, som har længere hår og som skulle være god på gulvtæpper.

God navigation i en robotstøvsuger.

Navigationssystemet i Neato D85 er glimrende. Den 360 graders laser på toppen gør at robotstøvsugeren er god til at orientere sig. D85 har endvidere fået et forbedret batteri, så den kan kører længere og rengører større rum end tidligere versioner. Skærmen hvor man tidsindstiller robotstøvsugeren er nu i farver. Ja ja – der er ikke sparet på noget her.

Neato og konkurrenterne.

Der er efterhånden ved at være god konkurrence på markedet for robotstøvsugere og det er også noget Neato kan mærke. Blandt de bedste er LG’s Hom-Bot 6270, Miele Scout RX1 og iRobot Roomba 880. Neato D85 er bestemt med i toppen, men at vælge en robotstøvsuger er ikke så nemt som det var dengang iRobot dominerede markedet.