En 2-i-1 støvsuger, som ikke kan erstatte en traditionel støvsuger.
Electrolux ErgoRapido ZB3102 er en spændende idé. Desværre har den lidt for mange faldgruber til at den rigtigt kan anbefales. Den er ikke god nok som en erstatning til en traditionel støvsuger, og derfor forsvinder noget af det gode ved støvsugere væk. Hvis 2-i-1 er interessant er Dyson’s V6 et bedre bud.
Støvsugeevne6
Brugervenlighed9
Kapacitet5
Støj9
Læser Bedømmelse26 Stemmer3.3
Mobil og let støvsuger
Den er stille
God til dyrehår
Svag sugeevne
Dårlig til at holde på små partikler
Aktionstiden er kort
7.3
Samlet Score
Set til ca. 1000 Kr. ved følgende forhandlere

Electrolux ErgoRapido ZB3102 Støvsuger Test.

Electrolux har med ErgoRapido serien forsøgt at innoverer støvsugeren. De har krydset den mobile håndstøvsuger med et traditionelt støvsuger skaft. Når håndstøvsugeren sidder i skaftet kan man bruge støvsugeren, som en trådløs udgave af den traditionelle støvsuger. Når man skal støvsuge noget i højderne kan man med fordel tage håndstøvsugeren ud af skaftet bruge den som enhver anden håndstøvsuger. Spørgsmålet er om sådan en krydsning fungerer i praksis. Vi har set på tests og anmeldelser for at finde et svar.

God idé som er dårligt udført.

Hele ideen med en 2-i-1 støvsuger er fremragende. Men den skal udføres ordentligt. Electrolux ErgoRapido ZB3102 er desværre et eksempel på en dårligt udført idé. Støvsugeevnen er simpelthen for svag. Dette betyder at større mængder støv, sand og snavs forbliver i et gulvtæppe, hvis man benytter ErgoRapido ZB3102. Heller ikke på trægulv er den særligt imponerende. Da støvsugeren er trådløs kører den på batteri. Den kan holde omkring 29 minutter, hvis man sætter styrken på “normal”. Hvis man sætter styrker på “maksimum” falder drifttiden til kun 13 minutter. Endvidere falder støvsugeevnen markant, efterhånden som batteriet løber tør for strøm.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Hvad er de positive sider ved en 2-i-1 støvsuger?

Electrolux ErgoRapido ZB3102 har dog også nogle positive sider. F.eks. er det smart at man kan tage håndstøvsugeren ud af skaftet og let støvsuge trapper. Støvsugeren er med sine 2,4 kilo også en sand letvægter indenfor støvsugere, som ofte vejer over dobbelt så meget. På laminatgulve gør ErgoRapido også et fornuftigt stykke arbejde, selvom det aldrig bliver ligeså godt som konkurrenterne fra Dyson eller Miele. Som håndholdtstøvsuger er den også fornem til at fange dyrehår.