Bedst på budget
En fremragende støvsuger til lejligheder.
Miele Classic C1 Powerline er en særdeles god støvsuger. Den har en stærk støvsugeevne og tager alt med sig på sin vej. Inklusiv dyrehår. Den er god til at holde på de små partikler, men den lidt kortere ledning, gør at støvsugeren egner sig bedst til lejligheder.
Støvsugeevne9.5
Brugervenlighed7
Kapacitet7
Støj7
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
God på alle overflader
God til dyrehår
God til allergikere
Nem at trække rundt
Lidt kort ledning
7.6
Samlet Score
Set til ca. 1000 Kr. ved følgende forhandlere

Miele Classic C1 Powerline Støvsuger Test.

Miele Classic C1 Powerline er lillesøsteren til Miele C3 Powerline. Den har været på slankekur og tabt 1,4 kilo. Spørgsmålet er om slankekuren har fjernet alt det som var godt ved søstermodellen. Vi har taget et kig på tests og anmeldelser for at se om den kompakte C1 Powerline kan anbefales.

Samme gode sugeevne.

Miele Classic C1 Powerline har samme gode støvsugeevne, som storesøsteren C3. Overraskende nok har den noget mindre C1 Powerline masser af energi til at trække støv ud af gulvtæpper og sand op fra parketgulve. Den er ligeledes god til at holde små støvpartikler inde og sørger for at de forbliver inde i støvsugeren. Derudover er Miele Classic C1 Powerline overraskende god til at opfange dyrehår. På dette område er den næsten bedre end sin storesøster. Posen er en anelse mindre, men med 3,1 liter er der fornuftig plads og udgifter til poser er derfor acceptabel.

Brugervenligheden er en blandet pose bolcher.

Ledningen på Miele C1 Powerline er dog en anelse kortere. Med 8,5 meter er denne model mere egnet til kompakte lejligheder end store parcelhuse. Derimod er gør den lavere vægt og mindre formfaktor støvsugeren nemmere at køre rundt med.