Bedst i Testland
En mester til gulvtæppet.
Miele Complete C3 PowerLine er en rigtig god pose støvsuger. Den har en god sugeevne, er god til at holde små partikler fanget og er nem at bruge. Den er specielt god til at suge støv og skidt op fra gulvtæpper. Har du et hjem, som har ligeligt med gulvtæpper er Miele Complete C3 PowerLine derfor et fremragende valg.
Støvsugeevne10
Brugervenlighed8
Kapacitet8
Støj7
Læser Bedømmelse5 Stemmer4.6
Fremragende til gulvtæpper
Nem at bruge
God til at rengøre tæt på vægge og hjørner
God til at holde på støvpartikler
Ingen nævneværdige
8.3
Samlet Score
Set til ca. 1700 Kr. ved følgende forhandlere

Miele Complete C3 PowerLine Støvsuger Anmeldelse.

Miele er kendt for at lave noget solide hvidevarer. Deres rygte for at lave nogle rigtig gode støvsugere er også godt. For at finde ud af hvor gode Miele’s støvsugere er har vi taget et kig på Miele Complete C3 PowerLine.

God sugeevne og høj kapacitet.

Miele Complete C3 PowerLine er en kraftig støvsuger. Den er af det traditionelle pose design, som holder overraskende godt på støv og mindre partikler. Det er virkelig en god og vigtig ting hvis du lider af støvallergi. Da det er en støvsuger med pose, skal man selvfølgelig overveje hvilke omkostninger der til at udskifte poserne. Da det er relativt store poser på 3,2 liter er der dog plads til en stor del skidt og snavs.

Fra tests og anmeldelser kan vi se at Miele Complete C3 PowerLine gør et godt stykke arbejde på både gulvtæpper, trægulve og laminatgulve. Uanset hvilken overflade du ønsker at rengøre er Miele Complete C3 PowerLine derfor et spændende valg. Hvor den ikke er bedre end gennemsnittet er når det kommer til dyrehår. Her yder støvsugeren en godkendt indsats uden at være den bedste.

En støvsuger som er nem i brug.

Miele Complete C3 PowerLine er nem i brug. Med en ledning på knap 11 meter, kan den nå forholdsvis langt fra stikkontakten. Selve støvsugeren vejer 7,3 kg, hvilket også er fornuftigt og inden for gennemsnittet. Der medfølger også ekstraudstyr i form af et hoved til støvsugning af møbler og et smalt og aflangt hoved til støvsugning af smalle passager.