Bedst i Testland
Et suverænt strygejern til den store familie.
Philips PerfectCare GC9246 er et af de bedste strygejern på markedet. Det er fantastisk til at fjerne krøller og folder. Det er meget brugervenligt og let at benytte. Hvis du ofte står overfor en større bunke tøj der skal stryges, vil vi klart anbefale Philips PerfectCare GC9246.
Strygeevne10
Dampevne9
Brugervenlighed10
Sikkerhed8.5
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Laver masser af damp
Strygejernet glider ubesværet
Gør tøjet helt glat
Komfortabelt håndtag
Høj brugervenlighed
Ingen nævneværdige
9.4
Samlet Score
Set til ca. 1600 Kr. ved følgende forhandlere

Philips PerfectCare GC9246 Strygejern Test.

Philips har ligesom Tefal også lavet en række dampstrygejern. Her se vi nærmere på modellen GC9246, som har en smart lilla farve. Det vi gerne vil finde ud af er om Philips laver et bedre dampstrygejern end Tefal.

Damp, damp, damp.

Som et dampjern er Philips PerfectCare forbundet til en base, som indeholder en stor vandtank. Vandet bliver pumpet over i strygejernet igennem en lidt tykkere ledning end normale strygejern. Strygejernet er specielt designet til at dampe mere end normale strygejern og det gør Philips PerfectCare GC9246. Der er damp nok til en stor families vasketøj. Den ekstra damp gør at folder og krøller i tøjet hurtigt forsvinder. Faktisk er Philips PerfectCare GC9246 et af de bedste strygejern vi har set. Det efterlader alle former for tøj med en perfekt finish.

Designet med brugeren i centrum.

Philips PerfectCare er et strygejern, som tydeligt er blevet designet med brugeren i centrum. Således skal man ikke indstille temperaturen på strygejernet. Der er kun én temperatur, og det er den perfekte. Strygejernet finder selv ud af hvad man stryger og tilpasser sig derefter. Den gennemsigtige vandtank i basen kan frakobles og er nem at fylde op. Strygejernet har endda en lille lampe, som signalerer hvornår det er tid til at fylde vandtanken, hvilket sagtens kan foregå undervejs i strygningen.

Philips har udstyret dette PerfectCare med det de kalder en “SteamGlide” plade, som i sandhed gør det nemt at bevæge strygejernet hen over dit krøllede tøj. Ingen store overarme er nødvendige her. Håndtaget på strygejernet er endda mere komfortabelt end de fleste.

Automatisk afkalkning.

Philips PerfectCare GC9246 har også en automatisk afkalkningsfunktion. I basen er der en lille lem, som man åbner for at tømme det kalk tætte vand, som maskinen separerer. Hvis man bor i et område hvor der er specielt meget kalk i vandet (f.eks. Aalborg eller København) anbefaler Philips at benytte en blanding af vand fra hanen og destilleret vand.