Bedst på Budget
Et fremragende strygejern til alle formål.
Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335 er et super strygejern. Et af de bedste vi har set. Det damper utroligt godt, hvilket gør det nemt at fjerne krøller og folder. Det har nogle gode indbyggede sikkerhedsfunktioner, som sørger for at man aldrig kommer til at brænde hytten ned. En varm anbefaling herfra.
Strygeevne9
Dampevne8
Brugervenlighed8
Sikkerhed9
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Meget dampende
Gør strygning let
Gode sikkerhedsfunktioner
Svært at se vand-niveau
Lidt tungt
8.5
Samlet Score
Set til ca. 400Kr. ved følgende forhandlere

Tefal Aquaspeed Autoclean FV5335 Stygejern Test.

Tefal påstår at deres Aquaspeed Autoclean strygejern er et af de bedste til at få bugt med skarpe folder på kjoler og skjorter. Vi har set nærmere på strygejernet og finder ud af om Tefal har ret i deres påstand.

Det damper som et atomkraftværk.

Det er ikke for sjov at Tefal har døbt dette strygejern Aquaspeed. Der er virkelig gang i dampværket. Der kommer virkelig meget damp ud, som gør en forskel når det kommer til at fjerne krøller fra dit nyvaskede tøj. Lette krøller forsvinder første gang Tefal Aquaspeed Autoclean nærmer sig. Man skal være lidt mere insisterende med faste folder. Der er heldigvis plads til 300 ml vand i strygejernet, så man kan blive ved et stykke tid, før man løber tør. Dertil kommer en anti-dryp funktion, som sørger for at dit strygetøj ikke bliver badet i vand.

Ekstra håndtag og autosluk giver sikkerhed.

Tefal Aquaspeed Autoclean har en form for ekstra håndtag, som bruges til at rulle ledningen ind med. Når ledningen er rullet ind, er der en klips, som holder den på plads. En god og nyttig funktion. Strygejernet har også en automatisk sluk funktion. Denne slår til efter 30 sekunder, hvis strygejernet står stille på strygepladen. Den slukker også strygejernet efter 8 minutter, hvis det står tændt i oprejst tilstand. Gode funktioner som giver plus point i brugervenlighed og sikkerhed.