Den pæne mikrobølgeovn.
Bosch HMT75M451 er en god mikrobølgeovn, som med sit pæne design i børstet stål velegner sig til den stilbevidste forbruger. I forhold til Whirlpool og Panasonic, er den ikke så effektiv til at varme maden, men den er let at betjene.
Varmeevne6.5
Optøning5.5
Brugervenlighed6.5
Energiforbrug6.5
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Pænt design
Gennemsnitlig varmeevne
Få programmer
6.3
Samlet Score
Set til ca. 900 Kr. ved følgende forhandlere

Bosch HMT75M451 Mikrobølgeovn Test.

Elektronikgiganten Bosch har kastet sig over markedet for mikrobølgeovne. Vi har indsamlet tests og anmeldelser for at se, hvor god en maskine den er.

Gode mikrobølger.

Bosch HMT75M451 varmer overordnet set din mad rigtigt godt. Den er ikke lige så effektiv som konkurrenterne fra Whirlpool, Sharp og Panasonic, men den gør det bedre end gennemsnittet. Mikrobølgeovnen har et pænt design i børstet stål. Layoutet på diverse knapper er også meget nemt at betjene. Den har 5 effekt niveauer. 800 W, 600 W, 360 W, 180 W og 90 W.

Få programmer.

Bosch’en har en række forskellige programmer til optøning og tilberedning af forskellige typer af mad. Fra hvad vi kan læse rundt omkring på internettet, er det dog ikke de bedste programmer i verden. Hvor andre mikrobølgeovne har funktioner, som indbygget grill, er Borsch HMT75M451 en mere skrabet oplevelse.