En pæn, men gennemsnitlig mikroovn.
Eletrolux EMS21400W er en pæn mikrobølgeovn. Den imponerer ikke i forhold til varmeevne og optøning, men er nem at indstille og har en anvendelig grill funktion. Hvis designet er vigtigt for dig, vil vi klart anbefale den. Hvis ikke, er der bedre alternativer.
Varmeevne6.5
Optøning6.5
Brugervenlighed5.5
Energiforbrug6.5
Læser Bedømmelse1 Stem10
Attraktivt design
Nem betjening med drejeknapper
Døren binder en smule
6.3
Samlet Score
Set til ca. 800 Kr. ved følgende forhandlere

Electrolux EMS21400W Mikrobølgeovn Test.

Svenske Electrolux er en af skandinaviens største producenter af hvidevarer. De er også med på markedet for mikrobølgeovne. Med EMS21400W har de lavet en mikrobølgeovn, som fokuserer på et spændende og nordisk design, og dermed adskiller Electrolux sig fra mængden. Spørgsmålet er om den også kan varme og optø dine grøntsager på samme niveau, som konkurrenterne. Vi har samlet diverse tests og brugerkommentarer for at finde svaret.

Designet er den primære forskel.

Selvom et attraktivt design er vigtigt, har Electrolux desværre få andre ting at byde på i denne omgang. Den maksimale effekt er på 800 watt, hvilket er i nærheden af gennemsnittet for mikrobølgeovne. Derudover har den indbygget grill. Denne funktion kan dog være meget nyttig da mikrobølger har en tendens til at blødgøre madvarer i en mikroovn. Med grillen tændt, forbliver de opvarmede rester en anelse mere sprøde. I forhold til den generelle opvarmningsevne er Electrolux’en forholdsvis gennemsnitlig, uden at være dårlig.

Døren er lidt stram.

Der, hvor vi hører at der er problemer med Electrolux EMS21400W er døren på mikrobølgeovnen. Den bliver åbnet ved at trykke på en ikke imponerende stor knap. Dette design ses på mange mikrobølgeovne. Electroluxen falder dog lidt igennem, da knappen kræver et forholdsvis hårdt pres. Dette kan medvirke at hele mikrobølgeovnen skubbes baglæns. Brugervenligheden er derfor ikke den bedste vi har set.

Knapper der drejer er sagen.

Hvor Electrolux EMS21400W vinder lidt tilbage på brugervenligheden er med knapper der drejer. Hvor nogle mikrobølgeovne drukner i antallet af knapper, har Electrolux kun 2. De drejer begge to og bruges til at vælge program, effekt og tid. Det er derfor meget intuitivt at indstille mikrobølgeovnen.