En flot og brugervenlig mikrobølgeovn.
Gorenje MMO20DEII er en nem og brugervenlig mikrobølgeovn. Den imponerer aldrig når det kommer til at opvarme frostvarer eller madrester. Her er Whirlpool foran. På mange måder er det en gennemsnitlig mikroovn, som godt kan anbefales, hvis du kan lide designet.
Varmeevne7.5
Optøning6.5
Brugervenlighed6
Energiforbrug6.5
Læser Bedømmelse4 Stemmer2.4
Attraktivt design
Godkendt varmeevne
Fin betjening
Fingeraftryksmagnet
6.6
Samlet Score
Set til ca. 900 Kr. ved følgende forhandlere

Gorenje MMO20DEII Mikrobølgeovn Test.

Gorenje er en producent af hvidevarer og husholdningsprodukter, som er godt kendt herhjemme. Men hvor kommer producenten fra? Faktisk er Gorenje fra Slovenien. For efterhånden mange år siden har producenten dog etableret sig i Skandinavien, med Danmark som det centrale moderselskab for det skandinaviske marked. Gorenje er en producent med mange forskellige produkter og de laver da også mere end én mikrobølgeovn. Her har vi taget et kig på en af de pænere modeller. MMO20DEII er udformet i metal og glas, men her stopper lighederne med en iPhone. For at se om MMO20DEII også kan hjælpe dig med at opvarme frostvare og mælkeerstatning, har vi samlet specifikationer og kommentarer fra nettet.

Designet er den store forskel.

Hvor Gorenje MMO20DEII adskiller sig mest fra konkurrenterne er på designet. Døren er udført i skinnende glas og giver mikrobølgeovnen et premium udseende i forhold til konkurrenterne. I forhold til varmeevne, er Gorenje også godt med. Den varmer madvarer forholdsvis jævnt op, uden at imponere. Når det kommer til optøning kan den dog ikke hamle op med Whirlpool GT286WH.

God betjening.

Betjeningen af Gorenje MMO20DEII er forholdsvis simpel. Der er få knapper, som bruges til at bestemme program, effekt og tid. Hvis man f.eks. trykker på effekt, bruger man den store drejeknap nedenunder til at vælge hvilken effekt man ønsker. Herefter kan man trykke på tid og bruge samme drejeknap til at bestemme tiden. Det er simpelt og nemt at benytte. Som standard er den maksimale effekt på 800 watt valgt. Skal man derfor bare varme noget på fuld knald, er det bare at sætte det ind og vælge antal minutter og sekunder med drejeknappen og trykke på start. Til at åbne døren har Gorenje valgt at placere et større håndtag til at åbne døren. Det er en brugervenlig løsning, som vi kan lide.