Bedst i Testland
Mikrobølgeovn med power!
Sharp R242WW er en meget kraftig mikrobølgeovn, som er meget effektiv til at varme dine færdigretter op. Hvis rå kraft er din prioritet, er denne mikrobølgeovn noget for dig!
Varmeevne10
Optøning7
Brugervenlighed7
Energiforbrug6.5
Læser Bedømmelse14 Stemmer3.7
Vild varmeevne
Meget stærk pris
Ikke den bedste til optøning
Eller den mest brugervenlige
7.6
Samlet Score
Set til ca. 500 Kr. ved følgende forhandlere

Sharp R242WW Mikrobølgeovn Test.

Selvom Sharp ikke er super kendt i Danmark, er det faktisk en virksomhed, som laver mange forskellige ting. Inklusive mikrobølgeovne. Med R242WW vil de prøve at tage konkurrencen op med Bosch, OBH og Whirlpool. Vi har samlet tests og anmeldelser for at se hvor godt Sharp klarer sig i konkurrencen.

Mikrobølger på EPO.

Sharp R242WW er først og fremmest en mikrobølgeovn, som er super god til varme dine retter. Det er faktisk den bedste vi har med i vores mikrobølgeovn test. Hvorvidt at mikrobølgerne tager EPO, Viagra eller andet form for middel ved vi ikke, men det er ihvertfald en effektiv mikrobølgeovn. Optøning, er derfor ikke Sharp R242WW bedste egenskab. Den er lidt for effektiv, til at lade frosne fødevarer optø langsomt. Skulle det gå lidt for hurtigt, har mikrobølgeovnen 11 effekt niveauer.

Brugervenlighed.

Sharp R242WW er ok på brugervenligheden. Den har lidt mange knapper til vores smag, men efter lidt øvelse er den ganske nem at betjene. Som med mange af konkurrenterne, har Sharp nogle forskellige programmer. 8 for at være præcis. De kan hjælpe dig med at tilberede forskellige grøntsager, fisk og kød. Alt i alt en fornem mikrobølgeovn.

Hvad er mikrobølger?

Mikrobølger er en form for elektromagnetisk energi. I fysikkens verden minder de meget om lys bølger og radiobølger. Mikrobølger har bare en anden og ofte kortere længde. Det har en helt bestemt længde og bevæger sig med helt bestemt frekvens, som gør at de målretter sig vandmolekyler. I alle fødevarer, er der nemlig vand, og det er vandet i maden, som mikroovnen går ind og sætter i vibration. Vand molekylerne bliver vibreret så hurtigt at de begynder at blive varme, og varmen spreder sig derefter til resten af molekylerne i maden. Dette er også årsagen til at en tallerken ikke bliver varm, den indeholder ikke vand.

Grunden til at en mikrobølgeovn er meget hurtigere til at varme mad end en traditionel ovn, er at den langt mere effektivt vibrere molekylerne. Der er nogen som påstår at mikrobølger ødelægger maden eller er usunde, men det modsiger eksperterne. Læs mere om mikrobølger her.