Tørretumbler med skizofreni.
AEG T7DEP831E er måske nok langsom til opgaven, men har du rigeligt tid og gerne vil skåne miljøet er dette måske maskinen for dig.
Energi8
Brugervenlighed8
Støj6
Ydeevne8.5
Tidsforbrug5.5
Læser Bedømmelse11 Stemmer2.4
God ved miljøet
Brugervenlig
God ydeevne
Støjer en smule
7.2
Samlet Score
Set til ca. 6900 Kr. ved følgende forhandlere

AEG tørretumbler test.

Fra Tyske AEG kommer en af de få tørretumblere, som har opnået energimærkning A+. Om den kan tørre dit tøj uden at bruge strøm, finder vi ud af i denne tørretumbler test.

Tørretumbler uden stress.

For at sige det ligeud, er denne tørretumbler ret elendig til at tørre tøj. Den er langsom og har svært ved at fjerne fugten effektivt fra dine klæder. Dette resultere i nogle meget lange tørretider på ofte over 2 timer. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor meget du smider i maskinen. Der hvor maskinen klarer sig bedst er på strygelet programmet, hvor maskinen er færdig på under 2 timer. Det eneste positive omkring ydelsen på T7DEP831E er at den tørre tøjet meget ensartet.

Miljøvenlig tørretumbler.

Der hvor tørretumbleren stråler er overfor miljøet. Ifølge diverse tørretumbler test skåner T7DEP831E miljøet rigtigt godt. Vil du derfor gerne have din strømregning ned, kan AEG’en være interessant for dig.

Blandet brugervenlighed.

Brugervenligheden er lidt over gennemsnittet. Der er lidt for mange programmer til vores smag. Fnugfilteret er også lidt svært at rengøre. Til gengæld er vandbeholder og rengøringen af kondensatoren meget let at tømme og rengøre.

Bag om AEG.

AEG har en lidt omtumlet fortid. Det gamle tyske mærke blev i 80’erne overtaget af Daimler-Benz koncernen. Det er dem som producere Mercedes-Benz luksusbiler. Efter lidt tid i prestige fyldt selskab, blev produktionen af maskiner til husholdning overtaget af Elektrolux, som i dag stadig benytter AEG mærket for sig selv. Svenske Elektrolux er i dag en af verdens største producenter af hårde hvidevarer, og deres AEG mærke er blandt de bedste.

Vi håber, at du har fået noget ud af denne tørretumbler test.