Solid tørretumbler med lidt ventetid
Vi kan godt lide Bosch WTH83007SN. Selvom den larmer en smule og tager sig god tid, udfører den opgaven til U.G. og gør mere gavn for miljøet end hybridbiler.
Energi9.5
Brugervenlighed9
Støj5.5
Ydeevne7.5
Tidsforbrug6
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
God tørreevne
Brugervenlig
Miljø- og energivenlig
Støjer en smule
7.5
Samlet Score
Set til ca. 2900 Kr. ved følgende forhandlere

Bosch tørretumbler test.

Fra den tyske masseproducent BOSCH tester vi tørretumbleren med det kryptiske navn WTH83007SN. Om Bosch også kan finde ud af, at tørre tøj finder du ud af i denne tørretumbler test.

Holder hvad den lover.

Det er en lovende start for maskinen, som er super god til at ramme målene for de programmer den tilbyder. Det er med andre ord en tørretumbler du kan stole på. Når du vil have skabstørt tøj, leverer BOSCH’en. Der hvor den halter i forhold til konkurrenterne er i tidsforbruget. Et program for skabstørt tøj kan nemt tage to timer, og ikke engang hvis du smider mindre tøj i maskinen sparer du meget tid.

God ved miljøet.

Hvad du taber i tid vinder du i strømbesparelse. BOSCH’en har et af de laveste forbrug i klassen, hvilket da også er forventeligt med en A+ mærkning. Det eneste vi er forundrede over er, hvordan en maskine kan larme så meget. Var WTH83007SN inviteret til fest, brugte den hele natten på dansegulvet.

Dejlig brugervenlighed.

Brugervenligheden på tørretumbleren er derimod over gennemsnittet. Det er nemt at vælge program med en efterhånden velkendt drejeknap. Det er også nemt at fylde og tømme maskinen. Når der skal renses støvfilter har WTH83007SN også god adgang. Skulle du bruge lidt ekstra hjælp til maskinen er brugermanualen tilmed godt designet.

Bag om Bosch

Tyske Bosch er en vaskeægte gigant virksomhed. Det er verdens største underleverandør til bilindustrien med diverse elektriske komponenter og styrebokse. Med mange års know-how indenfor elektronik til erhverv og udvikling af forbrugerteknologi, er Bosch til stede i mange forskellige brancher. Det er en virksomhed, som sætter kvalitet og stabilitet utroligt højt. Mange af deres produkter gennemgår meget lange test under udvikling. Levetiden for Bosch produkter er derfor generelt lang.

Vi håber, at du har fået noget ud af denne tørretumbler test.