Effektiv og fredfyldt.
Miele TDA140C NDS er en ideel maskine for dig som sætter stor pris på fred og ro i husstanden, og dermed sjælen. Den klarer sig godt på alle parametre, bortset fra energiforbruget. Og hvis man ikke har store kvaler ved, at den sporter et udseende som sidst var moderne i 80’erne er den perfekt.
Energi4
Brugervenlighed9.5
Støj9
Ydeevne9
Tidsforbrug10
Læser Bedømmelse1 Stem2.8
Rigtig god ydeevne
Brugervenlig
Relativ støjsvag
Hurtig til at tørre tøj
Ikke den billigste
Bruger en del strøm
8.3
Samlet Score
Set til ca. 6900 Kr. ved følgende forhandlere

Miele tørretumbler test.

Er støjen en væsentlig faktor for dig, er denne det absolut bedste køb. Ifølge denne tørretumbler test er det den mindst larmende model på markedet, og til en fornuftig pris.

En god performer.

Denne model klarer sig generelt godt på alle parametre, hvis man ser bort fra energiforbrug, hvor den kun er B-mærket. Dermed er energiforbruget væsentligt højere end de andre testede tumlere hvilket gør det til en relativt dyr dame i drift. Maskinen tørrer mere effektivt end en blæsende varm sommerdag og søger du en effektiv maskine er denne måske for dig.

Tørretumbler med turbo.

Tidsforbruget, på tværs af dens programmer, ligger et godt stykke under gennemsnittet og tøjet bliver tilstrækkeligt og ensartet tørt. Derudover har den en glimrende kondensering, hvilket betyder at vandet hovedsageligt havner i vandbeholderen. Dette er en fordel for dig som ikke ønsker, at dit vaskerum skal laves om til et dampbad når der tørres undertøj.

Glimrende brugervenlighed.

Brugervenligheden er som ved de fleste Miele produkter i top. Nem betjening og nemt at fylde maskinen og vandbeholderen. Her kan maskinen nemt sammenlignes med Miele TDB120, som også er meget brugervenlig. Som sagt er noget af det eneste man skal være opmærksom på ved TDA140C NDS er den relativt lave miljømærkning.

Bag om Miele.

Miele har i mange år leveret utallige hvidevarer af meget høj kvalitet. De er førende indenfor branchen, og slår meget på holdbarhed. TDA140C NDS er også en meget gennemtestet maskine, og kan forventes at holde i mange år. At tørretumbleren er designet til at holde i lang tid, ser man også i designet. Det er ikke det mest moderne design, men på den anden side går det højst sandsynligt heller ikke af mode i morgen.

Vi håber at du fandt nytte i vores Miele tørretumbler test.