Toppen af tørretumbler poppen.
Miele TDB120WP er til forbrugeren, som gerne vil have noget nær den bedste tørretumbler på markedet. Maskinen rammer plet på næsten alle programmer og får en varm anbefaling herfra.
Energi8.5
Brugervenlighed7
Støj7
Ydeevne9.5
Tidsforbrug8
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Rigtig god ydeevne
Brugervenlig
Miljø- og energivenlig
Kvalitet koster penge
8
Samlet Score
Set til ca. 6900 Kr. ved følgende forhandlere

Miele tørretumbler test.

Med en Bedst i test anmeldelse fra Forbrugerrådet Tænk er Miele’s TDB120WP en af de bedste tørretumblere på markedet i dag. I denne tørretumbler test kan du finde ud af, hvorfor maskinen er en af de bedste.

Kerneopgaven kommer først.

Der hvor Miele’en klarer sig rigtigt godt er på den samlede ydeevne, hvor maskinen er specielt god til at levere det man bestiller. På programmer som skabstørt og strygelet er maskinen rigtig præcis, tørre ensartet og trækker den mængde fugt ud, som man forventer. Tidsforbruget kan derimod være en blandet oplevelse, med tider på op omkring halvanden time for en halv fyldt maskine.

Miljøet i anden række.

Energiforbruget på TDB120WP er relativt lavt. Med en A++ mærkning er maskinen god ved miljøet, men i forhold til konkurrenterne kan den på dette område ikke helt følge med. Dette er prisen for at få tørret sit tøj så grundigt som Miele’en kan. A++ er selvfølgelig ikke nogen dårlig mærkning, og maskinen er da også miljøvenlig i forhold til mange andre.

Brugervenlighed i top.

Brugervenligheden er derimod rigtig fornuftig på denne maskine. Med en enkelt drejeknap til programvalg og nem adgang til fnug- og mikrofilter kan maskinen betjenes af folk med motoriske udfordringer. Skulle der opstå spørgsmål undervejs i tilslutningen er brugermanualen tilmed meget forståelig.

Bag om Miele.

Miele har i mange år leveret utallige hvidevarer af meget høj kvalitet. De er førende indenfor branchen, og slår meget på holdbarhed. TDB120WP er også en meget gennemtestet maskine, og kan forventes at holde i mange år. At tørretumbleren er designet til at holde i lang tid, ser man også i designet. Det er ikke det mest moderne design, men på den anden side går det højst sandsynligt heller ikke af mode i morgen.

Vi håber at du fandt nytte i vores Miele tørretumbler test.