Bedst på Budget
En godkendt indsats fra OBH.
OBH Nordica 6544 er ikke den bedste bagemaskine vi har set. Den er samtidig heller ikke dårlig og bager blandt andet noget glimrende franskbrød. Når det kommer til kage er maskinen ikke helt så imponerende.
Lyst brød8.5
Rugbrød7
Brugervenlighed8.5
Funktionalitet8
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Flot franskbrød
Nem at bruge
Lille og kompakt
Kagebagning kunne være bedre
Ikke den bedste til bagning på timerfunktion
8
Samlet Score
Set til ca. 700 Kr. ved følgende forhandlere

OBH Nordica 6544 Bagemaskine Test.

OBH Nordica er godt kendt i Danmark for deres køkkenmaskiner. De har også en række af bagemaskiner. Her tager vi et kig på OBH Nordica 6544. Den er i hård konkurrence med bagemaskinen fra Panasonic, som er en af de bedste vi har set. Vi har taget et kig på tests og anmeldelser af OBH Nordica 6544 for at se om det er en anbefalelsesværdig bagemaskine.

Stille og lille.

OBH Nordica 6544 er en relativ kompakt maskine. Det betyder at den er let og kan nemt bæres rundt. Den er tilmed ret lydsvag, hvilket er dejligt hvis man f.eks. bor i en lille lejlighed. Bagemaskinen er forholdsvis brugervenlig med et simpelt panel til at indstille maskinen.

Kage er klistret, brød er sprødt.

OBH Nordica 6544 har et indbygget kage program, men dette skaber ikke de bedste resultater i verden. Kagen er ofte klistret på toppen og ikke bagt helt igennem. Med indbygget æltefunktion bliver franskbrøddej rigtig god. Franskbrød bliver også bagt rigtigt flot i maskinen. Det er fint gennembagt og forholdsvis luftigt. Rugbrød bages ligeledes flot af OBH Nordica 6544. Rugbrød får en flot skorpe og er bagt fint igennem uden at blive for hårdt.

Tilbehør og timer.

Der medfølger målebæger og opskrifter med til OBH Nordica 6544, hvilket forventes nu om dage. Timerfunktionen er også nogenlunde. Den når dog ikke helt op på siden af Panasonic. På toppen af bagemaskinen er der et lille vindue, så man kan følge med i bageprocessen.