Bedst i Testland
En ekspress elkedel med god funktionalitet.
Bosch TWK8613 er en god elkedel hele vejen rundt. Den er hurtig til at koge vand, brugervenlig og relativt energibesparende. Den kan endda erhverves til en fornuftig pris og Bosch TWK8613 får derfor en høj anbefaling herfra.
Hastighed9.5
Brugervenlighed8.5
Funktioner9
Kalkfilter9
Støj7.5
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Hurtig til at koge vandet
Temperatur indstilling
Holder vandet varmt
Godt kalk filter
Støjer lidt i brug
Ikke den nemmeste at rengøre
9
Samlet Score
Set til ca. 500 kr. hos følgende forhandlere

Bosch TWK8613 Elkedel Test.

Bosch TWK8613 er en meget populær elkedel. Den har en meget konkurrencedygtig pris og et pænt stilrent design. For at se om den også er god og pålidelig til at koge vandet til kaffen, har vi taget et kig på tests og anmeldelser af Bosch TWK8613 for at give den en dom.

Hurtig til kogepunktet.

Bosch TWK8613 er en hurtig elkedel. Den bringer en liter vand til 100 grader på under to et halvt minut. Den er desuden hurtig til at slukke, når vandet bobler, så energi ikke går til spilde. Den mindste mængde vand du kan koge i Bosch TWK8613 er 300 ml. Det er relativt lidt og omkring den mængde man vil bruge til en enkelt kop te. 300 ml når kogepunktet på under et minut, så man kan sagtens nå at lave en kop te eller kaffe i en reklamepause. Den vandet når kogepunktet laver Bosch TWK8613 en høj lyd. Dette kan være en hjælp, hvis man forlader køkkenet imens elkedlen koger.

Flere temperatur indstillinger.

Bosch TWK8613 har 4 temperatur indstillinger. 70, 80, 90 og 100 grader. Dette kan være praktisk, til f.eks. at lave te, som gerne må ligge omkring 80-90 grader. Bosch TWK8613 kan også holde vandet varmt ved hver af de individuelle temperaturer. Til en forholdsvis lav pris er dette flot funktionalitet. Knapper til at indstille vandtemperatur sidder på basen, som kanden står på. Generelt er de nemme at bruge.

Let og brugervenlig.

Kedlen fra Bosch er let og brugervenlig. Håndtaget passer de fleste størrelse hænder og man kan se hvor meget vand der er i elkedlen fra begge sider. Derfor er den god at bruge med både venstre og højre hånd. Låget åbner nemt med et tryk på en knap og det er nemt at hælde præcist med Bosch TWK8613.