En hurtig og brugervenlig elkedel.
Kenwood SJM020A er en god elkedel. Den er hurtig til at koge vand, energieffektiv og så har den et godt kalkfilter. Den er nem at fylde og rengøre og kan godt anbefales. Det er dog en simpel elkedel, der mangler mange funktioner i forhold til nogle af konkurrenterne.
Hastighed9.5
Brugervenlighed8.5
Funktioner3
Kalkfilter9
Støj5.5
Læser Bedømmelse2 Stemmer7.2
Hurtig til at koge vand
Energieffektiv
Nem at påfylde
Godt kalkfilter
Godt bygget
Begrænset funktionalitet
Støjer mere end gennemsnittet
7.1
Samlet Score
Set til ca. 500 kr. hos følgende forhandlere

Kenwood SJM020A Elkedel Test.

Kenwood SJM020A er en meget populær elkedel i Danmark. Spørgsmålet er hvordan den klarer sig i forhold til konkurrenterne fra OBH, KitchenAid, Bosch og Philips. Vi har taget et tættere kig på tests af elkedlen og finder svaret her.

Hurtig og effektiv elkedel.

Kenwood SJM020A bruger under 2 og et halvt minut på at koge en liter vand. Det bringer den helt frem i spidsen af feltet når det kommer til hastighed. Elkedlen er dog ikke så god til at koge små mængder vand. Det mindste man kan koge er 400 ml. Det er lidt mere end ved de fleste andre elkedler vi har set. Når det er sagt er Kenwood SJM020A faktisk en af de mere energivenlige elkedler vi har undersøgt. Den er f.eks. hurtig til at slukke når vandet koger.

Nem påfyldning og godt kalkfilter.

Kenwood SJM020A er nem at påfylde. Låget åbner hurtigt og nemt ved et tryk på knappen øverst på håndtaget. I forhold til andre kedler åbner låget helt op, så det ikke er i vejen for vandhanen. Kalkfilteret er endvidere også godt. Det fanger næsten alt kalk. Det er nemt at tage ud og rengøre, hvis du bor et sted hvor vandet er meget hårdt.

Pas lidt på fingrene.

Kenwood SJM020A er udført i metal, hvilket gør den stærk og robust, samt nem at rengøre. Det betyder dog også at elkedlen kan blive meget varm når vandet koger. Man skal derfor passe lidt på når man tager fat i kedlen. Håndtaget på Kenwood SJM020A er derimod godt at holde om for både store og små hænder.