En fornem elkedel med mange indstillinger.
KitchenAid 5KEK1722 er en god elkedel. Den har mange temperatur indstillinger, som kan være praktisk. Den er hurtig og effektiv til at bringe vandet til kogepunktet. Hvis du kan leve med at filteret ikke er det bedste vi har set vil vi klart anbefale denne high-end elkedel.
Hastighed9
Brugervenlighed7.5
Funktioner9
Kalkfilter7
Støj8
Læser Bedømmelse7 Stemmer4.4
Hurtig til at koge vand
Kan koge meget små mængder
Nemt at se vand niveau
Håndtag er ukomfortabelt
Filter er ikke perfekt
8.1
Samlet Score
Set til ca. 800 kr. hos følgende forhandlere

KitchenAid 5KEK1722 Elkedel Test.

KitchenAid er et godt kendt mærke i de danske hjem. Det er maskiner, som har kvalitet og design i højsædet. Spørgsmålet er om de også kan lave en ordentlig elkedel. Er det kun et pænt ansigt, eller har KitchenAid 5KEK1722 også udstyret i orden i bukserne?

Høj pris med mange egenskaber.

KitchenAid 5KEK1722 er ikke den billigste elkedel på markedet. Den har dog flere ekstra funktioner som godtgør prisen. KitchenAid 5KEK1722 har blandt andet flere forskellige temperatur indstillinger og så kan den holde vandet varmt ved en bestemt temperatur. De 5 ekstra temperaturindstillinger varierer fra 50-90 grader, som er en rigtig god funktion, hvis du skal lave en kop te.

Hurtig og effektiv til at koge vand.

KitchenAid 5KEK1722 er hurtig til at koge vand. En liter når kogepunktet på omkring to et halvt minut. Det er slet ikke dårligt. Man kan også koge meget små mængder vand. Dette er en stor fordel, hvis du ofte laver en enkelt kop te eller kaffe. Så er kogningen overstået på meget kort tid. Elkedlen er også nem at fylde op.

Har elkedlen nogle dårlige sider?

Filteret i elkedlen er ikke særligt godt. Man kan derfor godt opleve at der ryger lidt klumper af kalk med i sin te, hvis ikke man holder KitchenAid 5KEK1722 tilstrækkelig ren. Derudover er håndtaget ikke særligt komfortabelt for hverken store eller små hænder. Elkedlen er gennemsnitlig når det kommer til den mængde støj den laver.