Elkedel til den ene procent.
KitchenAid Artisan 5KEK1522 er en ganske glimrende elkedel. Den har flere gode funktioner og er praktisk i brug. Den er dog lidt dyr i forhold til mange konkurrenter. Hvis penge ikke er noget problem, vil vi dog klart anbefale denne elkedel.
Hastighed8
Brugervenlighed8
Funktioner10
Kalkfilter9.5
Støj8.5
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Mange temperatur indstillinger
Kan koge meget små mængder ad gangen
Godt kalkfilter
Godt bygget - flot design
Svært at se vandniveau
Til den dyre side
8.8
Samlet Score
Set til ca. 1300 kr. hos følgende forhandlere

KitchenAid Artisan 5KEK1522 Elkedel Test.

KitchenAid har lavet en moderne retro-kedel med deres KitchenAid Artisan 5KEK1522. Den er forholdvis dyr, men har også nogle spændende funktioner og et spændende design. Vi har taget et nærmere kig på elkedlen for at se hvordan den klarer sig.

Flot og solidt design.

KitchenAid Artisan 5KEK1522 er en pæn elkedel. Den er udført i metal og kan derfor også holde til en del. På basen af elkedlen kan man indstille den temperatur man ønsker. Dette sker med en form for slider, som går fra 50 til 100 grader. Efterhånden som vandet bliver varmere lyser tallene op så man kan se hvor varmt vandet er. Sjovt nok kan man også følge med i dette på et gammeldags termometer, som sidder på selve kanden. Dette kan være praktisk, hvis man laver to kopper te med lidt tid imellem. Så kan man let se hvor varmt vandet er. KitchenAid Artisan 5KEK1522 er også udstyret med et godt kalk filter, så man ikke skal være bange for at der ryger lidt kalk med i sin te.

Ikke den hurtigste kande i skabet.

KitchenAid Artisan 5KEK1522 bruger 2 minutter og 40 sekunder på at bringe en liter vand til kogepunktet. Det er okay, men omkring 20 sekunder fra de hurtigste. Den kan derimod varme meget små mængder vand op, hvilket er et plus, hvis du kun skal lave en enkelt lille kop te. Når den arbejder støjer den hverken meget eller lidt.