En billig og simpel elkedel.
Philips HD4646 er en billig og simpel elkedel. Selvom den har begrænset funktionalitet er den hurtig, dog lidt larmende, til at koge vand. Den er også relativt brugervenlig. Har du få krav til funktionaliteten på en elkedel kan vi sagtens anbefale Philips HD4646.
Hastighed9
Brugervenlighed9
Funktioner3
Kalkfilter9
Støj5
Læser Bedømmelse5 Stemmer5.1
Hurtig til at koge vandet
Fin byggekvalitet
Kan koge små mængder vand
Støjer en del
Har begrænset funktionalitet
7
Samlet Score
Set til ca. 150 kr. hos følgende forhandlere

Philips HD4646 Elkedel Test.

Philips laver alt til hjemmet. De har også lavet flere elkedler. Her tester vi Philips HD4646, som har en klar konkurrencefordel fra starten. Den er billig. Spørgsmålet er så om man kan få en billig elkedel som også virker i dagligdagen. Vi har undersøgt forskellige tests for at finde svaret.

Billig, men hurtig.

Philips HD4646 er ret hurtig til at bringe vandet i kog. Omkring to og et halvt minut kræver elkedlen for at nå kogepunktet på en liter vand. Man kan også koge så lidt som en enkelt kop vand, hvilket tager under et minut. Der er derfor tid nok til at lave en kop te eller kaffe i reklamepausen. Det er tilmed nemt at se hvor meget vand der er i elkedlen, og den passer på alle leder på basen. Med et låg, som nemt åbner ved et tryk på en knap er brugervenligheden faktisk rigtig god på Philips HD4646. Kalkfilteret fanger det meste og så er det nemt at tage ud af kedlen hvis det skal rengøres.

Begrænset med funktionalitet.

Hvor flere elkedler vi har testet, har haft forskellige temperatur indstillinger er Philips HD4646 meget simpel. Den kan koge vandet til 100 grader, ikke andet. Når elkedlen er i gang larmer den tilmed mere end gennemsnittet. Et aspekt man måske skal være opmærksom på. Selvom kedlen er lavet i plastik er den dog relativ solid og byggekvaliteten er faktisk god.