Bedst på Budget
God ismaskine til lav pris.
DeLonghi ICK 5000 er en rigtig god ismaskine. Den kan hurtigt producere omkring en liter is, og det er tilmed en dejlig og luftig is den laver. Noget af det bedste ved ICK 5000 er prisen. Den er ofte lavere end nogle af de konkurrerende maskiner på markedet. Den får en god anbefaling herfra.
Is kvalitet8.5
Fryseevne6
Brugervenlighed7.5
Støj8
Læser Bedømmelse1 Stem3.8
Is kvaliteten er god
Prisen er også god
Støjer ikke synderligt
Ikke den bedste fryseevne vi har set
7.5
Samlet Score
Set til ca. 1700 kr. hos følgende forhandlere

DeLonghi ICK 5000 Ismaskine Test.

Italienske DeLonghi har igennem mange år specialiseret sig i at lave gode køkkenmaskiner. Deres ismaskiner er specielt populære og det er selvfølgelig pga. deres evne til at lave lækker is. Delonghi ICK 5000 har fået rosende ord fra både Tænk og Råd&Rön. Det er derfor en særdeles interessant maskine.

Effektiv ismaskine.

Frysetiden for DeLonghi ICK 5000 er specielt god. Med en kapacitet på 1,2 liter men en kompressor på 230 watt, fryser maskinen igennem. Man kan derfor godt forvente en lækker is på under en halv time. Kapaciteten på 1,2 liter er selvfølgelig ikke den største i verden. I forhold til konkurrenterne fra Wilfa, er DeLonghi lidt mindre. Den kan stadig lave fornuftige portioner. Er man en enkelt eller to i husstanden, som nyder en god hjemmelavet is, er ICK 5000 en rigtig god størrelse.

God brugervenlighed.

DeLonghi ICK 5000 ismaskine er rigtig brugervenlig. Alle dele, som man benytter til at lave is kan tåle opvaskemaskine. Både skål og redskaber kan nemt rengøres i opvaskeren. Selve betjeningen af ICK 5000 er rigtig nem. Der er kun én knap. Det er en drejeknap, hvor man kan vælge program. Man kan vælge at maskinen kun skal blande ingredienserne sammen. Om den skal holde ismassen kold eller om den skal lave is. På samme knap kan man slukke maskinen. Det bliver ikke meget mere brugervenligt end dette.

Tilbehør og vægt.

Sammen med DeLonghi ICK 5000 følger en opskriftssamling. Selvom man kan finde mange opskriter på internettet, er det stadig fedt at få nogle autentiske italienske opskrifter med. Maskinen vejer 14,5 kg. Det lyder af meget, men den har også en stor kompressor til at fryse isen med. Vi ser det som et tegn på at maskinen er stærk og kan frysen isen til at hårdt stadie.