Ismaskine til masseproduktionen.
Er du en rigtig is entusiast og laver is flere gange om måneden er ICK 8000 noget for dig. Med sine to skåle, kan den virkelige producere meget. Isen er lækker cremet og maskinen er tilmed nem at rengøre. Det eneste minus er at den er lidt tung.
Is kvalitet10
Fryseevne8
Brugervenlighed8
Støj9.5
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Is kvaliteten er mega lækker
God brugervenlighed
Dejlig stor kapacitet
Den kan lave to is på én gang
Støjer ikke synderligt
Lidt dyr i indkøb
Risiko for dårlig samvittighed over at spise for meget is
8.9
Samlet Score
Set til ca. 4500 kr. hos følgende forhandlere

DeLonghi ICK 8000 Ismaskine Test.

Er du også træt af kun at lave én is ad gangen? DeLonghi har løsning til dig. Den hedder ICK 8000 og har to skåle, som du kan lave is i på samme tid. Det er en rigtig spændende maskine, til is fanatikeren. Vi ser på specs, tests, anmeldelser og kommentarer fra brugere for at se, hvor god ICK 8000 er i praksis.

To i én ismaskine.

Med to skåle, som kan kører samtidig er der plads til rigelige mængder is. Hver skål er på 1,2 liter og, man kan derfor lave op imod 2,4 liter is ad gangen. DeLonghi ICK 8000 har det producenten kalder “Dobbel flavour teknology”. Her er der en markedsføringsafdeling, som har været kreative. Fordelen ved at kunne lave to slags is ad gangen kan være mange. Hvis du vil lave en dessert som består af to komplementerende slags is (f.eks. lakrids og chokolade) kan maskinen nemt klarer det. Hvis du gerne vil lave noget is, som du kan gemme i fryseren er det også nemmere at lave to ad gangen. Så behøver du kun at lave en ismasse, som du kan krydre med hver deres krydderi.

Solid fryse evne giver lækker is.

ICK 8000 har en effekt på 230 watt. Det er mere end dens lillebror ICK 5000. Hvis man kun laver én is adgangen kan den fryse isen på samme tid som ICK 5000. Ca. 20-30 min. Hvis man laver to slags is adgangen, kan man forvente at bruge lidt mere tid end det. Her tager det typisk det dobbelte. Omkring 40 min. ICK 8000 er med sine to skåle en stor maskine. Den vejer 19 kg. Det gør den til en af de tungeste på markedet. Den er derfor ikke nem at flytte rundt på, og det anbefales at du har et sted, som din ismaskine kan stå og kører permanent.