Der er flere bedre alternativer.
Nemox Gelatissimo Exclusive er ikke en favorit her på Ratings.nu. Maskinen er for dyr i forhold til hvad man kan forvente af en seriøs ismaskine. Se i stedet til andre Nemox modeller, som f.eks. Nemox Gelato Pro.
Is kvalitet7
Fryseevne5
Brugervenlighed8
Støj7.5
Læser Bedømmelse1 Stem10
Let at bruge og rengøre
Ikke imponerende is kvalitet
Ikke imponerende fryseevne
Dyr i forhold til ydelsen
6.9
Samlet Score
Set til ca. 2500 kr. hos følgende forhandlere

Nemox Gelatissimo Exclusive Ismaskine Test.

Nemox har givet os nogle af de bedste ismaskiner på markedet. Med deres Gelatissimo Exclusive har de fokuseret på at lave en seriøs ismaskine, som kan passe ind i de fleste køkkener. Vi har set på tests og anmeldelser for at se hvad resultatet er og om Gelatissimo kan anbefales.

Ikke imponerende iskvalitet.

Nemox Gelatissimo Exclusive imponere ikke fra start. Selvom den angiveligt har noget nær samme effekt (165 watt), som de fleste konkurrenter har den problemer med at køle ismassen ned. Det tager derfor forholdsvis lang tid at lave en portion is. Dette kunne accepteres, hvis isen blev luftig og cremet. Det er desværre ikke altid tilfældet, og der er flere som har oplevet at der kommer iskrystaller i isen.

Nem at rengøre og kompakt design.

Hvor Gelatissimo Exclusive slår igen er på et forholdsvis kompakt design, som kan være i de fleste underskabe. Maskinen og dens skåle i aluminium er også forholdsvis nemme at rengøre.