God ismaskine til begynderen og eneboeren.
Nemox Gelato Duomio er en spændende ismaskine for begynderen og eneboeren. Hvis man kan acceptere begrænsningerne ved ikke at have et aktivt køleelement i ismaskinen, kan den lave nogle gode små portioner is.
Is kvalitet7.5
Fryseevne3
Brugervenlighed8
Støj7
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Ok iskvalitet
Let at bruge og rengøre
Hurtig til at lave is
Ikke den bedste fryseevne
Lille kapacitet
6.4
Samlet Score
Set til ca. 500 kr. hos følgende forhandlere

Nemox Gelato Duomio Ismaskine Test.

Nemox er efter vores opfattelse den bedste producent når det kommer til ismaskiner. De har dog også indset at det ikke er alle, som er parate til at gå planken ud og investere i en stor og dyr ismaskine. Derfor har de lavet Nemox Gelato Duomio, som er en ismaskine på begynder niveau. Spørgsmålet er om den også kan lave god og velsmagende is? Vi har set på tests og anmedelser af Nemox Gelato Duomio for at finde et svar.

Passiv køling.

Hvor de fleste af Nemox’s ismaskiner har et indbygget køleelement, må Gelato Duomio nøjes med en skål som fryses ned i fryseren. På denne måde er Nemox Gelato Duomio magen til OBH’s ismaskine. Den virker på samme måde og skal sidde i fryseren i et døgn før man kan lave is med den. Når skålen er kolderen end nordpolen, kan man hælde ca. en liter kølig ismasse i skålen, sætte låget med indbygget røremaskine på og efter ca. 20 minutter har man en fornuftig omgang is. De store minusser er de samme som OBH’s ismaskine. Skålen skal være bund frossen, ismassen skal være kold og mængden af is er lidt begrænset. Hvis man kan acceptere dette, er Nemox Gelato Duomio en spændende begynder maskine.

2 skåle giver dobbelt så mange muligheder.

Med Nemox Gelato Duomio ismaskinen medfølger der to skåle. Det betyder at man kan lave to slags is på samme tid, hvilket kan være spændende, hvis man ønsker at lave en fed flødeis og en frisk sorbet til en samlet dessert. Efter at man har rørt isen, kan man med fordel smide det i en plastikbeholder og sætte isen i fryseren. Her holder den sig god og cremet i nogle timer. Den eneste udfordring er at undgå iskrystaller i isen. Et tip er, at sikre at plastikbeholderen er blevet ordentligt nedkølet i fryseren før man fylder den med is.