Bedst på Budget
God maskine til en god pris.
Nemox Gelato Grand, er en fornuftig ismaskine, som laver en dejlig is. Den er ikke lige så luftig som konkurrenterne fra Wilfa og DeLonghi, men det er stadig en god is. Maskinen kan samtidig findes til en god pris, hvilket også er vigtigt at overveje.
Is kvalitet8.5
Fryseevne7.5
Brugervenlighed8
Støj7.5
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Is kvaliteten er glimrende
Fornuftig brugervenlighed
God pris i forhold til iskvalitet
Unødvendigt med to knapper til at tænde maskinen
7.9
Samlet Score
Set til ca. 2000 kr. hos følgende forhandlere

Nemox Gelato Grand Ismaskine Test.

Italienske Nemox, har igennem mange år specialiseret sig i ismaskiner. Med deres Nemox Gelato Grand, har de lavet en ismaskine, som velegner sig til den private husholdning. Hvor god maskinen er, finder vi ud af her. Vi har samlet ismaskine test, anmeldelser og kommentarer for at se hvor Nemox Gelato Grand klarer sig imod konkurrenterne.

Kapacitet og frysetid.

Nemox Gelato Grand ismaskine, har en kapacitet på 1,5 liter is. Det er meget gennemsnitligt, og rigeligt til den gennemsnitlige husstand. Fryse tiden ligger på omkring 20 til 40 minutter afhængigt af mængden. Kompressoren, som ismaskinen benytter er på 150 watt. Det er en del under konkurrenterne og derfor kan man godt forvente at fryse tiden ligger tættere på 40 minutter end på 20.

Fornuftig brugervenlighed.

Nemox Gelato Grand, er gennemsnitlig i brug. Til forskel fra mange andre maskiner, sidder røremaskinen i selve låget. Dette er sammenligneligt med ismaskiner uden eget køleelement fra f.eks. OBH. Det betyder at der kun er to knapper. En til at tænde kompressoren, som fryser isen, og en på låget til at tænde røre funktionen. Vi ser det lidt som en ulempe at man skal tænde for to ting hver gang man skal lave is og her får maskinen ikke mange point.

Tilhørende maskinen, kommer en opskriftsbog, som er meget handy for at komme i gang med at lave sin første is.