Bedst i Testland
En af de bedste ismaskiner på markedet.
Nemox Gelato Pro 1700 er klart en af de bedste ismaskiner på markedet. Den har et stærkt køleelement. Den larmer ikke for meget. Den har fornuftig kapacitet og den er nem at rengøre. Nemox Gelato Pro 1700 får en klar anbefaling herfra.
Is kvalitet10
Fryseevne9
Brugervenlighed8.5
Støj9
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Suveræn iskvalitet
Forholdsvis let at bruge
Godt med udstyr
Fornuftig kapacitet
Stærk fryseevne
Fylder lidt i landskabet
Til den dyre side
9.1
Samlet Score
Set til ca. 6500 kr. hos følgende forhandlere

Nemox Gelato Pro 1700 UP Ismaskine Test.

Nemox Gelato Pro, er en spændende ismaskine. Den ligner lidt et industrielt værktøj. Med en kampvægt på næsten 12 kilo byder den op til kamp med de andre konkurrenter fra Wilfa og DeLonghi. Vi har samlet tests og anmeldelser for at se om Nemox Gelato Pro 1700 kan leve op til sit professionelle navn.

Navnet lever op til kvaliteten.

Nemox Gelato Pro 1700 laver faktisk fremragende is. Den er effektiv til at nedkøle en ismasse og den er fremragende til at røre en masse luft ind i isen, som bliver dejlig let og cremet. Tallet 1700 henviser til maskinens kapacitet. Den er på 1700 ml, eller 1,7 liter. Vi mener at det vil være en passende mængde is for de fleste.

Nemox har både manuelt og automatisk gear.

På Nemox Gelato Pro 1700 sidder der 3 knapper. En til at starte røremaskinen, en til at starte køling og en til automatisk at sætte både røremaskine og køling i gang. Da det er sjældent at man kun ønsker at røre rundt i sin ismasse uden samtidig at køle den, er den tredje knap den mest anvendelige.

To skåle og nem rengøring.

Der følger to skåle med til Nemox Gelato Pro 1700. De er udført i aluminium, og er begge pæne og lette at rengøre. Derudover er der ikke så meget at sige andet end at Nemox Gelato Pro 1700 laver en fremragende is.