Ismaskine med stor kapacitet.
Wilfa ICM-2SB XL er en ganske glimrende ismaskine. Med sin store kapacitet på 2 liter, er den specielt egnet til forbrugere, som laver store mængder. F.eks. Børnefamilier med 2 eller flere børn. Den laver en lækker is og er anbefalet herfra.
Is kvalitet10
Fryseevne7.5
Brugervenlighed7.5
Støj7
Læser Bedømmelse55 Stemmer3.5
Is kvaliteten er i top
Stor kapacitet
God pris i forhold til iskvalitet
Støjer lidt i brug
8
Samlet Score
Set til ca. 2600 kr. hos følgende forhandlere

Wilfa Ismaskine Test.

Wilfa ICM-2SB XL er en ismaskine med 2 liters kapacitet. Det er forholdsvis meget, og når det kommer til is, er kapacitet noget man gerne vil have meget af. Den har selvfølgelig indbygget køleelement. Fryse tiden er forholdsvis kort. Maskinen bruger omkring en 1 time på at lave en varm ismasse om til is. Det er hvad vi ser som forventeligt.

Cremet is a la Wilfa.

Når endelig isen er færdig, har man virkelig en lækker cremet is. Hvorvidt at det er flødeis, sorbet eller yoghurt is levere Wilfa ICM-2SB XL et godt resultat. Flødeisen er luftig, let og cremet. Hvis du vil gemme den kan den sagtens holde sig cremet flere timer i fryseren.

Brugervenlighed med automatpilot.

Wilfa’en er nem at betjene. Den har kun 4 knapper. En start/pause knap, som starter eller pauser rotoren i maskinen. En menu knap, hvor man kan vælge forskellige programmer. Hvad enten maskinen skal lave is, holde isen kold eller kun blande det. Derefter er der en “power” knap, som man bruger til at tænde og slukke maskinen. Den sidste knap er en drejeknap. Her kan man indstille hvor lang tid maskinen skal være indstillet til at køre. Displayet er ligeledes ret simpelt, med en timer, og en oversigt af hvilket program er aktivt.

Nem rengøring.

Skålen og de forskellige redskaber, som rører isen rundt, er nemme at rengøre. Skålen skal helst rengøres i hånden, men plastik redskaberne kan sagtens tåle opvaskemaskine. selve maskinen er en tung fyr på 12,3 kg. Det er en selvfølge med indbygget kompressor at maskinen vejer godt til. Vi ser det som et tegn på kvalitet.