Solid og brugervenlig ismaskine.
Wilfa ICM-C15 er en nem ismaskine at bruge. Den laver en lækker og let is og er nem at rengøre. Det er en ismaskine, som egner sig godt til små familier eller et par, som er vilde med hjemmelavet is.
Is kvalitet8
Fryseevne5
Brugervenlighed6
Støj6
Læser Bedømmelse0 Stemmer0
Is kvaliteten er godkendt
Billig i forhold til konkurrenterne
Ikke super brugervenlig
Ikke imponerende fryseevne
Støjer lidt i brug
6.3
Samlet Score
Set til ca. 1600 kr. hos følgende forhandlere

Wilfa Ismaskine Test.

Wilfa ICM-C15 er lillebror til Wilfa ICM-2SB XL. Den har en halv liter mindre i is kapacitet. Den kan derfor lave 1,5 liter is ad gangen. Til en noget lavere pris end storebror, er en halv liter mindre kapacitet ikke forfærdeligt.

Frysetid og konsistens.

Frysetiden for ICM-C15 er omkring den samme som ICM-2SB. Dette skyldes at kompressoren, som skal fryse isen er lidt mindre. Hvor storebror er på 180 watt er denne på 150 watt. Med tilsvarende mindre kapacitet udligner det frysetiden, og de er derfor ens. Omkring en time tager det at fryse en portion.

Når isen er lavet, har man en super lækker og cremet is. Det indbyggede rotor modul i ICM-C15 pisker rigelige mængder luft ind i ismassen under kølingen. Det er også en ismaskine, hvor det er nemt at tilføje ekstra ingredienser undervejs. Det kan være kiks, hakket chokolade eller nødder. Hvis man vil lave en rigtig lækker nougat is, er dette en specielt vigtig funktion.

Simpel brugervenlighed.

Wilfa’en er forholdsvis brugervenlig. Der er ikke så meget, som kan gå galt. I modsætning til storebror ICM-2SB, har den kun ét program. At lave is. Det gør den meget simpel at betjene og det samme ser man på udvalget af knapper på maskinen. Der er i alt 4. En power knap, til tænd og sluk af maskinen. To knapper til indstilling af tid. En tid plus knap og en tid minus knap. Disse indstiller man tiden på maskinen med. Hvis man f.eks. kun laver en halv liter is, behøver maskinen ikke kører særligt længe, og man kan nemt skrue ned for tidsforbruget her. Den sidste knap er en start/stop knap, som bruges til at starte og stoppe maskinen undervejs.

Rengøring af maskinen er på niveau med dens storebror. Skålen, er hurtig at rengøre i hånden, men alle plastikdele kan tåle opvaskemaskine.