Bedst på Budget
En smart og praktisk kaffemaskine.
Philips HD 7546 er en rigtig spændende kaffemaskine. Med indbygget termokande, koger den aldrig kaffen, men holder den automatisk frisk og varm. Hvilket sker uden brug af for meget strøm. Kaffen er tilmed god og Philips HD 7546 får derfor en høj anbefaling herfra.
Kaffen8.5
Brugervenlighed9
Funktioner8
Hastighed8
Læser Bedømmelse1 Stem9
Indbygget termokande
Slukker hurtigt og bruger lidt strøm
Brugervenlig
Vandmåler kan være lidt svær at læse
8.4
Samlet Score
Set til ca. 450 Kr. ved følgende forhandlere

Philips HD7546 Kaffemaskine Test.

Philips HD7546 er en kaffemaskine med “indbygget” termokande. I stedet for at kaffen ender i en glas kande på en varmeplade, kommer det direkte ned i en termokande, som holder kaffen varm uden at koge den videre. Det er en værdifuld funktion. Da Philips HD7546 samtidig kan fåes til en fornuftig pris, er vi meget interesseret i at se, hvordan denne kaffemaskine klarer sig i forhold til konkurrenterne fra Bosch og Moccamaster.

En god og varm bryg.

Fra brugeranmeldelser er der stor begejstring for Philips HD7546. Maskinen laver en god bryg, med en høj vandtemperatur. Selvfølgelig bliver kaffen aldrig kogt videre efter færdig bryg i denne kaffemaskine, og det er et stort plus. Tilmed er designet på maskinen relativt simpelt. Man kan derfor sagtens have termokanden til at stå på kaffebordet. Det er desuden en meget god termokande, som holder kaffen varm og frisk i flere timer.

Kaffemaskine med automatgear.

Philips HD 7546 er meget simpel at bruge. Man hælder vand på i toppen, samt isætter filter og fylder kaffe på. Så trykker man på tænd og maskinen går i gang. Når maskinen er færdig og tom for vand, slukker den selv med det samme. Man skal derfor aldrig tænke på at slukke maskinen igen. Aldrig flere diskussioner om, hvorvidt man fik slukket for kaffemaskinen på vej ud af døren. Philips HD7546 er desuden meget strømbesparende da den slukker så hurtigt. Vandmåleren på kaffemaskinen sidder på højre side, og kan være en smule svær at læse, men dette er i småtingsafdelingen.